Otvoren 41. Festival filmskog scenarija

Otvoren 41. Festival filmskog scenarija

RTV nedelja, 13. avgust 2017.
RTV: Otvoren 41. Festival filmskog scenarija
VRNJAČKA BANJA - Glumac Marko Nikolić otvorio je večeras u renoviranom amfiteatru "Danilo Bata Stojković" u Vrnjačkoj Banji 41. Festival filmskog scenarija.
"Da mi je neko pre 60 godina, tu malo niže, gde je ta tvrđavica, dok sam sa drugarima cimao na nekoj kiši na ekskurziji iz Kraljeva jednu cigaru, krijući se od profesora Kričkovića, rekao 'hej, Marko, za jedno 60 godina ćeš ti na... »

Bogat program 41. Festivala scenarija u Vrnjačkoj Banji

Dnevnik nedelja, 13. avgust 2017.
U Vrnjačkoj Banji je počeo 41. po redu Festival filmskog scenarija, i do 17. avgusta u takmičarskom programu biće prikazano 14 filmova, dok će van konkurencije na zatvaranju publika gledati ostvarenje „Na mlečnom putu” Emira Kusturice.
Podsetimo, sve je počelo još u onoj velikoj državi 1974. posle polemike u filmskoj javnosti tokom koje je upozoreno na to da da scenariju nije dato dostojno mesto u domaćem filmu. Kako je tih godina Vrnjačka Banja bila domaćin... »

Počinje festival filmskog scenarija

B92 nedelja, 13. avgust 2017.
B92: Počinje festival filmskog scenarija
Festival filmskog scenarija, 41. po redu, počinje večeras u Vrnjačkoj Banji, a do 17. avgusta u takmičarskom programu biće prikazano 14 filmova, dok će van konkurencije na zatvaranju publika gledati ostvarenje "Na mlečnom putu" Emira Kusturice.
Na programu će biti filmovi "Afterparti" po scenariju i u režiji Luke Bursaća, "Biser Bojane" po scenariju Vladana đurđevića i u režiji Milana Karadžića, "Igla ispod praga" Ivana Marinovića, "Ime: Dobrica, prezime:nepoznato" Srđe... »
©2017 Netmark d.o.o.