Povezane vesti
Uhvaćen noćni obijač beogradskih prodavnica: Krao računare, mobilne telefone i fotoaparate
Kurir 17.08.2017
BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila muškarca (42) zbog sumnje da je na području grada, uglavnom noću, obio četiri prodavnice iz kojih je odnosio uglavnom tehničku robu. Prilikom hapšenja kod njega je pronadjeno po 12 lap topova i mobilnih telefona… »
Rasvetljene teške krađe: Muškarac noću obijao radnje i odnosio skupocenu robu
Blic 17.08.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu intenzivnim operativnim radom rasvetlili su četiri teške krađe i uhapsili 42-godišnjeg muškarca, osumnjičenog da je na području grada izvršio ta krivična dela. Sumnja se da je krivična dela vršio… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 31 minutajoš 61 povezana

Upravo na blic TV: Cene ogreva rastru, struja skuplja od 1. Oktobra: Kako da nam grejanje ove zime bude jeftinije
Blic pre 31 minutajoš 20 povezanih

Turska ponizila Grčku za finale Evrobasketa – Neočekivani heroj blistao i pisao istoriju, Janisa će ovo još dugo boleti
Nova pre 6 minutajoš 33 povezane

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
N1 Info pre 5 satijoš 14 povezanih

Nato pokreće operaciju „Istočni čuvar“ nakon napada dronova na Poljsku
Pravda pre 1 satjoš 29 povezanih