Povezane vesti

Vučić kao čuveni vili brant: Ovako Austrijanci opisuju poziv predsednika Srbije na unutrašnji dijalog

Press 18.08.2017
Vučić, koji u Srbiji ima podršku većine stanovništva, usuđuje se da pokrene debatu, koja obećava pozitivne efekte, ocenjuje "Standard". Foto: Tanjug Predsednika Srbije Aleksandra Vučića, od njegovog poziva na unutrašnji dijalog, evropske… »

Austrijanci o Vučiću: "On se jasno definisao kao čovek Zapada!"

Pravda 18.08.2017
Predsednika Srbije Aleksandra Vučića, od njegovog autorskog teksta u „Blicu“, evropske diplomate porede sa Vilijem Brantom, ukazuje bečki dnevnik „Standard“ i ocenjuje da se on usudio da pokrene debatu o Kosovu koja obećava pozitivne efekte… »

Der Standard: Vučić u ulozi srpskog Willyja Brandta

SEEbiz 18.08.2017
BEČ - Predsednika Srbije Aleksandra Vučića, od njegovog autorskog teksta u "Blicu", evropske diplomate porede sa Willyjem Brandtom, ukazuje bečki dnevnik "Standard" i ocenjuje da se on usudio da pokrene debatu o Kosovu koja obećava pozitivne efekte… »

"Standard": Vučić se jasno definisao kao čovek Zapada

Vesti online 18.08.2017
Bečki dnevnik "Standard" ocenjuje da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić usudio da pokrene debatu o Kosovu koja obećava pozitivne efekte. List ističe da, posle više od devet godina od jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova, srpski… »

"Srpski vili brant": Bečki "Standard" zbog teksta u "Blicu" Vučića naziva "čovekom zapada"

Blic 18.08.2017
Predsednika Srbije Aleksandra Vučića, od njegovog autorskog teksta u "Blicu", evropske diplomate porede sa Vilijem Brantom, nemačkim političarem koji je 1971. godine dobio Nobelovu nagradu za mir, ukazuje bečki dnevnik "Standard" i ocenjuje da se on… »

Standard: Vučić srpski Vili Brant

Mondo 18.08.2017
Predsednika Srbije Aleksandra Vučića, od njegovog autorskog teksta u "Blicu", evropske diplomate porede sa Vilijem Brantom. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Na to ukazuje bečki dnevnik "Standard? i ocenjuje da se on usudio da pokrene debatu o Kosovu koja… »

Vesti dana »