Povezane vesti

Porodično nasilje nije samo šamar, već i uskraćivanje novca

RTS 18.08.2017
Pored fizičkog i seksualnog zlostavljanja, krivičnim delom nasilja u porodici smatra se i uskraćivanje novca ili mogućnosti zapošljavanja ili obrazovanja. Od početka primene novog Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, 1. juna, policija je već… »

16 nasilnika prekršilo zabranu – moraju u zatvor

B92 18.08.2017
Prekršajni sud u Beogradu je za dva i po meseca od početka primene novog Zakona o sprečavanju nasilja u porodici izrekao 16 zatvorskih kazni nasilnicima. Izrečene su kazne onima koji su prekršili sudsku zabranu udaljenja iz stana i zabranu prilaska i… »

Zatvor za 16 nasilnika u Beogradu: Žena muža koji je tukao pustila u kuću, komšije ga prijavile

Blic 18.08.2017
Prekršajni sud u Beogradu je za dva i po meseca od početka primene novog Zakona o sprečavanju nasilja u porodici izrekao 16 zatvorskih kazni nasilnicima koji su prekršili sudsku zabranu udaljenja iz stana i zabranu prilaska i komuniciranja sa žrtvom… »

Beograd: Zbog kršenja zabrana 16 nasilnika u zatvoru

Dnevnik 18.08.2017
BEOGRAD: Prekršajni sud u Beogradu je za dva i po meseca od početka primene novog Zakona o sprečavanju nasilja u porodici izrekao 16 zatvorskih kazni nasilnicima koji su prekršili sudsku zabranu udaljenja iz stana i zabranu prilaska i komuniciranja sa… »

Nasilje u porodici je mnogo više od šamara: Žrtve godinama trpe torturu, a da ni ne znaju da je to krivično delo

Blic 18.08.2017
Pored fizičkog i seksualnog zlostavljanja, krivičnim delom nasilja u porodici smatra se i uskaćivanje novca ili mogućnosti zapošljavanja ili obrazovanja. Od početka primene novog Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, 1. juna, policija je već… »

Porodično nasilje nije samo šamar,već i uskraćivanje novca..

Dnevnik 18.08.2017
BEOGRAD : Pored fizičkog i seksualnog zlostavljanja, krivičnim delom nasilja u porodici smatra se i uskaćivanje novca ili mogućnosti zapošljavanja ili obrazovanja. Od početka primene novog Zakona o sprečavanju nasilja u porodici, 1. juna, policija… »

Vesti dana »

Ukidanje taksi, pa dijalog, Makron pokazuje posvećenost EU

Politika pre 36 minutajoš 49 povezanih

Morales nakon desetosatne drame stigao u Meksiko

RTS pre 2 satajoš 36 povezanih

Đoković na sve boljeg Tima

Politika pre 3 satajoš 36 povezanih