Srbija ukida vize za državljane Indije i Irana

Srbija ukida vize za državljane Indije i Irana

Danas utorak, 22. avgust 2017.
Vlada Srbije je na današnjoj sednici donela Odluku o ukidanju viza za državljane Indije i Irana. Odluka će omogućiti nesmetan dolazak turista iz tih zemalja, kao i potencijalnih investitora, kako bi se stvorio povoljniji poslovni ambijent, a bilateralni odnosi podigli na viši nivo, saopštila je... »

Bez viza za građane Indije i Irana

Blic utorak, 22. avgust 2017.
Vlada Srbije donela je na današnjoj sednici Odluku o ukidanju viza za državljane Republike Indije i Islamske Republike Iran.
Odluka će, navodi se u saopštenju, omogućiti nesmetan dolazak turista iz ovih zemalja, kao i potencijalnih investitora, kako bi se stvorio povoljniji poslovni ambijent, a bilateralni odnosi sa ovim zemljama podigli na viši... »

Državljanima Indije i Irana više nisu potrebne vize za Srbiju

Beta utorak, 22. avgust 2017.
Vlada Srbije donela je danas odluku o ukidanju viza državljanima Indije i Irana. Kako se navodi u saopštenju sa sednice Vlade Srbije odluka će omogućiti dolazak potencijalnih investitora, "kako bi se stvorio povoljniji poslovni ambijent, a bilateralni odnosi sa ovim zemljama podigli na viši nivo".... »

Ukinute vize za građane Indije i Irana

RTS utorak, 22. avgust 2017.
RTS: Ukinute vize za građane Indije i Irana
Vlada Srbije donela je na sednici odluku o ukidanju viza za državljane Indije i Irana.
Odluka će omogućiti nesmetan dolazak turista iz ovih zemalja, kao i potencijalnih investitora, kako bi se stvorio povoljniji poslovni ambijent, a bilateralni odnosi sa ovim zemljama podigli na viši nivo, saopštila je vladina... »
©2017 Netmark d.o.o.