Povezane vesti

Da li je ovo pravo upravnika zgrade: Kad ja pozvonim...?

Da li je ovo pravo upravnika zgrade: Kad ja pozvonim...?

Vesti online 25.08.2017
Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka od ličnosti reagovao je na ponašanje jednog upravnika zgrade. Na društvenim mrežama se prethodno pojavila fotografija obaveštenja koje je upućeno stanarima, nije poznato koje zgrade… »
Zorana Mihajlović: Nijedan upravnik zgrade nema pravo da vam, bez vaše dozvole, uđe u stan!

Zorana Mihajlović: Nijedan upravnik zgrade nema pravo da vam, bez vaše dozvole, uđe u stan!

Kurir 25.08.2017
Upravnici stambenih zgrada nemaju pravo da protiv volje starana ulaze njihove u stanove, saopštilo je Saopštenje Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, na čijem je čelu Zorana Mihajlović, a povodom pisanja Kurira da se na… »
Upravnik zgrade se proglasio neprikosnovenim

Upravnik zgrade se proglasio neprikosnovenim

Dnevnik 25.08.2017
NOVI SAD: Na društvenim mrežama se pojavila fotografija obaveštenja koje je upućeno stanarima jedne zgrade u Srbiji. On obaveštave stanare da će kontrolisati ko boravi u zgradi, te da su zbog toga dužni da mu otvore vrata kad on pozvon. Ukoliko… »
Upravnik zgrade šokirao obaveštenjem: Kad ja pozvonim na vrata... Reagovao i Šabić!

Upravnik zgrade šokirao obaveštenjem: Kad ja pozvonim na vrata... Reagovao i Šabić!

Kurir 25.08.2017
Na društvenim mrežama se pojavila fotografija obaveštenja koje je upućeno stanarima, u kome upravnik navodi da su stanari, između ostalog dužni da mu otvore vrata čim im on pozvoni. U dopisu je navedeno da će upravnik kontrolisati ko boravi u… »

Vesti dana »