Povezane vesti

Tadić: Istina je da su moje fotografije bile u kasarnama onoliko koliko je Vulin služio u pešadiji!

Tadić: Istina je da su moje fotografije bile u kasarnama onoliko koliko je Vulin služio u pešadiji!

Pravda 29.08.2017
BEOGRAD - Istina je da su moje fotografije bile u vojnim objektima, taman onoliko koliko je i Vulin služio pešadiju, izjavio je predsednik Socijademokratske stranke Boris Tadić i istakao da nikada nije naložio da njegove fotografije budu postavljene u… »

Pravda 29.08.2017
BEOGRAD - Istina je da su moje fotografije bile u vojnim objektima, taman onoliko koliko je i Vulin služio pešadiju, izjavio je predsednik Socijademokratske stranke Boris Tadić i istakao da nikada nije naložio da njegove fotografije budu postavljene u… »
Tadić: Moje slike su bile u vojsci, koliko je i Vulin služio pešadiju

Tadić: Moje slike su bile u vojsci, koliko je i Vulin služio pešadiju

Danas 28.08.2017
Nikada nisam naložio da moje fotografije budu postavljene u državnim institucijama u zemlji, niti sam imao saznanja da je bilo ko prosledio takav zahtev institucijama tokom mog predsedničkog mandata, navodi u saopštenju, Boris Tadić, Predsednik… »

Vesti dana »