Povezane vesti
Antonov: Poziv Partizana se ne odbija
Dnevnik 30.08.2017
Fudbalski klub Partizan danas je predstavio još jedno pojačanje, Nemanju Antonova (22), zlatnog orlića sa Novog Zelanda i jednog od najtalentovanijih levih bekova u Evropi. On je u Humsku došao na jednogodišnju pozajmicu iz Grashopersa, s tim što… »
Antonov u šortsu i majici na promociji u Partizanu: Čim sam čuo ko me zove, odmah sam hteo da dođem (foto)
Press 30.08.2017
Zlatni Orlić sa Novog Zelanda istakao je da je prezadovoljan što dolazi u Humsku. Foto: Partizan Zlatni Orlić sa Novog Zelanda, Nemanja Antonov, promovisan je u Humskoj kao novo pojačanje. Levi bek stiže iz Grashopersa, uz opciju da Partizan otkupi… »
Antonov: Da pomognem u pohodu na nove trofeje! Iliev: Mnogo faktora oko Zdjelara, bez komentara o Škuletiću
Sportski žurnal 30.08.2017
Novi fudbaler Partizana Nemanja Antonov izjavio je da mu se ostvarila velika želja da stigne među crno-bele i da se nada da će pomoći u odbrani trofeja u Srbiji. - Srećan sam što sam stigao u Partizan, znam šta se očekuje od mene i nadam se da ću… »
Nemanja Antonov: Kad Partizan zove...
Mondo 30.08.2017
Član zlatne generacije "orlića", svetskih prvaka sa Novog Zelanda, Nemanja Antonov, od danas je fudbaler Partizana. Iliev: "Dolazi napadač, trojica su kandidati". Partizan je danas predstavio OSMOG novog igrača u ovom prelaznom roku, još jednog… »
Vesti dana »
Tramp: Amerika spremna da okupira Gazu i pretvori je u „bliskoistočnu rivijeru"
BBC News pre 15 minutajoš 19 povezanih
Tragedija u Švedskoj: Najmanje 11 ljudi ubijeno u pucnjavi u školi za odrasle,među njima i napadač
Euronews pre 27 minutajoš 7 povezanih
Jović razbijao Čikago, a onda se pojavio Litvanac iz ugašenog tima: Nije promašio ceo meč, svi zinuli zbog njega
Mondo pre 44 minutajoš 8 povezanih
EK postavila pravne temelje osnivanja – Specijalnog suda za zločin agresije protiv Ukrajine
Al Jazeera pre 44 minutajoš 1 povezana