Povezane vesti

Dečak (11) iz Zenice kroz suze grca: Nisam ništa jeo prekjuče, juče, a ni danas. Ostao sam bez oca, a majka mi je bolesna…

Dečak (11) iz Zenice kroz suze grca: Nisam ništa jeo prekjuče, juče, a ni danas. Ostao sam bez oca, a majka mi je bolesna…

Telegraf 02.09.2017
Dečakov otac je preminuo pre 40 dana, a majka je teško bolesna. Koliko često život može da bude surov i poigra se i sa najmlađima, dokaz je i ovaj jedanaestogodišnji dečak, mali dečak kojeg more velike brige. Za odrasle. Dečak Alen Fatić iz… »
Težak život dečaka iz Zenice: "Nisam ništa jeo juče, ni prekjuče, otac mi je umro, a mama teško bolesna"

Težak život dečaka iz Zenice: "Nisam ništa jeo juče, ni prekjuče, otac mi je umro, a mama teško bolesna"

Blic 02.09.2017
Dečak Alen Fatić iz Zenice u emisiji "Ispuni mi želju" na televiziji “Hayat” rekao je plačući kako ništa nije jeo "prekjuče, juče, a ni danas". - Držim se koliko mogu. Šta ću vam reći, kako sam. Moja mama je bolesna, ima puno bolesti. Nije… »
Nisam jeo ni juče, ni prekjuče, čuvam bolesnu mamu

Nisam jeo ni juče, ni prekjuče, čuvam bolesnu mamu

Alo 02.09.2017
Jedanaestogodišnji dečak u trenu je izgubio sve. Nedugo nakon što je ostao bez oca, saznao je da mu je mama teško bolesna. Dečak Alen Fatić iz Zenice izgubio je oca pre nešto više od 40 dana. Otac je preminuo od raka, a sada su Alenovoj majci Azri… »

Vesti dana »