Povezane vesti
Kremlj šalje Ameriku na sud
Večernje novosti 05.09.2017
Reakcija Moskve na odluku sad o ruskim diplomatskim objektima u Americi. Putin zasad neće proterati novih 155 američkih diplomata, ali... MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin odlučio je da proveri mnogo hvaljeni američki sudski… »
Putin naložio Ministarstvu spoljnih poslova da tuži SAD
Radio 021 05.09.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin naložio je Ministarstvu spoljnih poslova da tuži američku vladu zbog zaplene svojine ruskih diplomatskih predstavništava u SAD. To je saopštio portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Putin je ranije najavio da će naložiti… »
Lavrov preti Tilersonu: Tužićemo vas zbog...
Pravda 05.09.2017
Ruski šef diplomatije Sergej Lavrov obavestio je svog američkog kolegu Reksa Tilersona da će se Rusija obratiti sudu povodom zaplene svojine ruskih diplomatskih predstavništava u SAD, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije. Lavrov je… »
Putin naložio da se tuži američka vlada
Blic 05.09.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin naložio je Ministarstvu spoljnih poslova da tuži američku vladu zbog zaplene svojine ruskih diplomatskih predstavništava u SAD, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Putin je ranije najavio da će naložiti… »
Putin naložio da se tuži američka vlada
Al Jazeera 05.09.2017
Ruski predsjednik tvrdi da ta zemlja zadržava pravo da dodatno smanji broj američkog diplomatskog osoblja u Moskvi. Ruski predsjednik Vladimir Putin naložio je Ministarstvu vanjskih poslova da tuži američku vladu zbog zapljene svojine ruskih… »
Putin: Tramp nije moja mlada, ja nisam njegov mladoženja
RTS 05.09.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin uzdržao se od kritikovanja američkog predsednika Donalda Trampa, i "naivnim" nazvao pitanje da li je razočaran Trampom. "Tramp nije moja mlada, a ja nisam njegov mladoženja", rekao je Putin, prenosi AP. Upitan kako bi… »
Putin: Nismo mi mlada i mladoženja
Mondo 05.09.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin uzdržan povodom kritika na račun predsednika SAD Donalda Trampa... Na konferenciji za novinare u Sjamenu, gde učestvuje na samitu BRIKS-a, Putin nije želeo da odgovori na pitanje da li je razočaran u Trampa niti da li… »
Putin objasnio: Dokle više s tim pitanjima, niti je Tramp moja mlada, niti sam ja mladoženja (video)
Pravda 05.09.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin uzdržao se od kritikovanja američkog predsednika Donalda Trampa, i "naivnim" nazvao pitanje da li je razočaran Trampom. "Tramp nije moja mlada, a ja nisam njegov mladoženja", rekao je Putin, prenosi AP. Upitan kako bi… »
Putin o odnosima Rusije i SAD: Možemo da proteramo još američkih diplomata, ali nećemo!
Kurir 05.09.2017
Rusija zadržava pravo da dalje smanji broj američkog diplomatskog osoblja u Moskvi i protera iz zemlje još do 155 njih, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin, ali i dodao da to Moskva neće uraditi u ovom trenutku. Reagujući na ono što je… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 5 satijoš 1 povezana