Povezane vesti

Kremlj šalje Ameriku na sud

Kremlj šalje Ameriku na sud

Večernje novosti 05.09.2017
Reakcija Moskve na odluku sad o ruskim diplomatskim objektima u Americi. Putin zasad neće proterati novih 155 američkih diplomata, ali... MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin odlučio je da proveri mnogo hvaljeni američki sudski… »
Putin naložio Ministarstvu spoljnih poslova da tuži SAD

Putin naložio Ministarstvu spoljnih poslova da tuži SAD

Radio 021 05.09.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin naložio je Ministarstvu spoljnih poslova da tuži američku vladu zbog zaplene svojine ruskih diplomatskih predstavništava u SAD. To je saopštio portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Putin je ranije najavio da će naložiti… »
Lavrov preti Tilersonu: Tužićemo vas zbog...

Lavrov preti Tilersonu: Tužićemo vas zbog...

Pravda 05.09.2017
Ruski šef diplomatije Sergej Lavrov obavestio je svog američkog kolegu Reksa Tilersona da će se Rusija obratiti sudu povodom zaplene svojine ruskih diplomatskih predstavništava u SAD, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije. Lavrov je… »
Putin naložio da se tuži američka vlada

Blic 05.09.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin naložio je Ministarstvu spoljnih poslova da tuži američku vladu zbog zaplene svojine ruskih diplomatskih predstavništava u SAD, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Putin je ranije najavio da će naložiti… »

Al Jazeera 05.09.2017
Ruski predsjednik tvrdi da ta zemlja zadržava pravo da dodatno smanji broj američkog diplomatskog osoblja u Moskvi. Ruski predsjednik Vladimir Putin naložio je Ministarstvu vanjskih poslova da tuži američku vladu zbog zapljene svojine ruskih… »
Putin: Tramp nije moja mlada, ja nisam njegov mladoženja

Putin: Tramp nije moja mlada, ja nisam njegov mladoženja

RTS 05.09.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin uzdržao se od kritikovanja američkog predsednika Donalda Trampa, i "naivnim" nazvao pitanje da li je razočaran Trampom. "Tramp nije moja mlada, a ja nisam njegov mladoženja", rekao je Putin, prenosi AP. Upitan kako bi… »
Putin: Nismo mi mlada i mladoženja

Putin: Nismo mi mlada i mladoženja

Mondo 05.09.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin uzdržan povodom kritika na račun predsednika SAD Donalda Trampa... Na konferenciji za novinare u Sjamenu, gde učestvuje na samitu BRIKS-a, Putin nije želeo da odgovori na pitanje da li je razočaran u Trampa niti da li… »
Putin objasnio: Dokle više s tim pitanjima, niti je Tramp moja mlada, niti sam ja mladoženja (video)

Putin objasnio: Dokle više s tim pitanjima, niti je Tramp moja mlada, niti sam ja mladoženja (video)

Pravda 05.09.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin uzdržao se od kritikovanja američkog predsednika Donalda Trampa, i "naivnim" nazvao pitanje da li je razočaran Trampom. "Tramp nije moja mlada, a ja nisam njegov mladoženja", rekao je Putin, prenosi AP. Upitan kako bi… »
Putin o odnosima Rusije i SAD: Možemo da proteramo još američkih diplomata, ali nećemo!

Putin o odnosima Rusije i SAD: Možemo da proteramo još američkih diplomata, ali nećemo!

Kurir 05.09.2017
Rusija zadržava pravo da dalje smanji broj američkog diplomatskog osoblja u Moskvi i protera iz zemlje još do 155 njih, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin, ali i dodao da to Moskva neće uraditi u ovom trenutku. Reagujući na ono što je… »

Vesti dana »