Povezane vesti

Kažu da sam Srbin kad sam agresivan, a Hrvat kad pobedim: Selektor Mađarske najavio pobedu Srbije (video)

Kažu da sam Srbin kad sam agresivan, a Hrvat kad pobedim: Selektor Mađarske najavio pobedu Srbije (video)

Telegraf 08.09.2017
- Meni je najlakše u vaterpolu, šampanjac otvaram pre velikog takmičenja - rekao je Stojan Ivković. Mađarska je prvi put posle 18 godina izborila nokaut fazu Evropskog prvenstva, a za to je zaslužan Srbin. Razgovarali smo sa selektorom Stojanom… »
Sale protiv učitelja: Đorđević sa posebnim emocijama čeka duel sa Mađarima

Sale protiv učitelja: Đorđević sa posebnim emocijama čeka duel sa Mađarima

Kurir 08.09.2017
Dok je Srbija zahvaljujući Letoncima bila prva u grupi u Turskoj, Mađari su do osmine finala stigli pošto su u direktnom duelu protiv Čeha uspeli da slave, a taj meč je obeležio novi košarkaš Barselone Adam Hanga. U pobedi od 85:73, Hanga je… »
Šta nas čeka protiv mađara? Dvojica košarkaša drže tim, ako njih zaustavimo zgazićemo ih kao pre 9 godina!

Šta nas čeka protiv mađara? Dvojica košarkaša drže tim, ako njih zaustavimo zgazićemo ih kao pre 9 godina!

Telegraf 08.09.2017
Mađari ne bi trebalo da predstavljaju problem za Orlove, ali ne smemo zaboraviti da su se Hrvati mučili protiv njih. Možda pomalo i neočekivano, ali košarkaška reprezentacija Srbije će u osmini finala Evropskog prvenstva igrati protiv Mađarske… »
Đorđević poručio pred Mađarsku: Neka oni razmišljaju o nama, pa mi smo bili prvi u grupi!

Đorđević poručio pred Mađarsku: Neka oni razmišljaju o nama, pa mi smo bili prvi u grupi!

Telegraf 08.09.2017
Orlovi u nedleju igraju protiv ''komšija'' za palsman u četvrtfinale. I selektor Aleksandar Đorđević svestan je da je košarkaška reprezentacija Srbije veliki favorit protiv Mađarske, u okviru osmine finala Evropskog prvenstva. Orlovi će se u… »

Vesti dana »