Povezane vesti
Hodžson novi menadžer Milivojeviću u Kristal Palasu
Sportski žurnal 13.09.2017
Bivši selektor reprezentacije Engleske Roj Hodžson novi je menadžer Kristal Palasa, objavio je engleski premijerligaš. Hodžson je dogovorio dvogodišnju saradnju sa londonskim klubom i nasledio otpuštenog Franka de Bura zbog sva četiri poraza u… »
Kad se vratiš kući posle 51 godine...
Mondo 13.09.2017
Hodžson je rođen 9. avgusta 1947. u Krojdonu, predgrađu prestonice udaljenom nedaleko od "Selhurst parka" gde je još 1963. godine počeo da trenira u mlađim selekcijama Kristal Palasa. Bivši selektor reprezentacije Engleske Roj Hodžson novi je… »
Milivojević ima novog trenera, bivši selektor Engleske preuzeo Kristal Palas
Sportal blic 12.09.2017
Bivši selektor reprezentacije Engleske Roj Hodžson novi je trener Kristal Palas, saopštio je taj premijerligaš. Foto: SRDJAN SUKI / EPA; Roj Hodžson - Veoma mi je drago što sam ovde, u klubu koji sam oduvek voleo i divio mu se. Palas ima veliku… »
Vesti dana »
Najnovije upozorenje RHMZ: U Srbiji na snazi žuti meteoalarm zvog ove opasne pojave!
Telegraf pre 46 minutajoš 19 povezanih
MUP: Uhapšene dve osobe osumnjičene za napad na inspektore Ministarstva za rad u Aranđelovcu
Insajder pre 5 satijoš 5 povezanih
Hamas oslobodio trojicu izraelaca! Jednom od njih pobili celu porodicu! Izrael treba da pusti 183 Palestinca! Snimak primopredaje je uznemuirujuć (foto/video)
Kurir pre 10 minutajoš 22 povezane
Debakl TSC-a pred istorijski dvomeč: Lučani razbili predstavnika Srbije u Evropi!
Hot sport pre 52 minutajoš 23 povezane