Povezane vesti
Hodžson novi menadžer Milivojeviću u Kristal Palasu
Sportski žurnal 13.09.2017
Bivši selektor reprezentacije Engleske Roj Hodžson novi je menadžer Kristal Palasa, objavio je engleski premijerligaš. Hodžson je dogovorio dvogodišnju saradnju sa londonskim klubom i nasledio otpuštenog Franka de Bura zbog sva četiri poraza u… »
Kad se vratiš kući posle 51 godine...
Mondo 13.09.2017
Hodžson je rođen 9. avgusta 1947. u Krojdonu, predgrađu prestonice udaljenom nedaleko od "Selhurst parka" gde je još 1963. godine počeo da trenira u mlađim selekcijama Kristal Palasa. Bivši selektor reprezentacije Engleske Roj Hodžson novi je… »
Milivojević ima novog trenera, bivši selektor Engleske preuzeo Kristal Palas
Sportal blic 12.09.2017
Bivši selektor reprezentacije Engleske Roj Hodžson novi je trener Kristal Palas, saopštio je taj premijerligaš. Foto: SRDJAN SUKI / EPA; Roj Hodžson - Veoma mi je drago što sam ovde, u klubu koji sam oduvek voleo i divio mu se. Palas ima veliku… »
Vesti dana »
Vlada Srbije u subotu odlučuje o proglašenju dana žalosti zbog tragedije na Cetinju
In medija pre 4 satijoš 33 povezane
Advokat studenata: Krivične prijave protiv svih medija koji su objavili podatke iz pasoša
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih
Pobedio tumor, pauzirao godinu i po dana: Ko je Rajli Opelka koji je pobedio Novaka Đokovića u Brizbejnu?
Danas pre 3 satajoš 28 povezanih