Povezane vesti

Tuđmanov sin otkrio tajne dokumente: Istorija će ipak zapamtiti istinu o tome kako je došlo do početka rata!

Tuđmanov sin otkrio tajne dokumente: Istorija će ipak zapamtiti istinu o tome kako je došlo do početka rata!

Pravda 14.09.2017
Mudžahedini su u BiH došli, prema dokumentima, u februaru 1992. godine, nakon čega je više od stotinu njih dobilo državljanstvo BiH i ove činjenice će biti teško osporiti, istakao je Miroslav Tuđman. Govoreći o odnosu žrtva-dželat tokom rata u… »
Tuđmanov sin dao dokaze koji menjaju istoriju: Mudžahedini u BiH došli pre početka rata

Tuđmanov sin dao dokaze koji menjaju istoriju: Mudžahedini u BiH došli pre početka rata

Vesti online 14.09.2017
Mudžahedini su u BiH došli, prema dokumentima, u februaru 1992. godine, nakon čega je više od stotinu njih dobilo državljanstvo BiH i ove činjenice će biti teško osporiti, istakao je Miroslav Tuđman. Govoreći o odnosu žrtva - dželat tokom… »

Sputnik 14.09.2017
Mudžahedini su u BiH došli, prema dokumentima, u februaru 1992. godine, nakon čega je više od stotinu njih dobilo državljanstvo BiH i ove činjenice će biti teško osporiti, istakao je Miroslav Tuđman. Govoreći o odnosu žrtva — dželat tokom… »
Miroslav Tuđman: Alija Izetbegović je tvorac ideje o genocidu u BiH

Miroslav Tuđman: Alija Izetbegović je tvorac ideje o genocidu u BiH

Blic 14.09.2017
Politika Alije Izetbegovića od samog početka bila je da je nad Bošnjacima izvršen genocid, odnosno, da taj genocid traje od 1878. od kada je Osmansko carstvo bilo prisiljeno da napusti BiH i ta teza je građena na žrtvi, izjavio je Miroslav Tuđman… »

Vesti dana »

Jutro veoma hladno, tokom dana pretežno sunčano

Jutro veoma hladno, tokom dana pretežno sunčano

Glas Zapadne Srbije pre 4 satijoš 20 povezanih
Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Sport klub pre 3 satajoš 18 povezanih
Dan žalosti u Srbiji zbog masovnog ubistva u Crnoj Gori

Dan žalosti u Srbiji zbog masovnog ubistva u Crnoj Gori

Bujanovačke pre 3 satajoš 20 povezanih
Beogradski studenti i danas zastali na 15 minuta

Beogradski studenti i danas zastali na 15 minuta