Povezane vesti
Poklon za Ducu velik kao... Ljubav
Mondo 17.09.2017
Jedan od najboljih srpskih automobilista Dušan Borković dobio je za 33. rođendan poklon koji mu je rastopio srce. Od svoje supruge Andrijane. Pogledajte! Foto: MONDO/Predrag Vujić Dušan Borković je najbrži Srbin u automobilu. Duca već godinama… »
Svaka čast! Našeg sportistu supruga je iznenadila za rođendan, a iza poklona krije se priča zbog koje ćete zaplakati
Sportal blic 17.09.2017
Srpski automobilista Dušan Borković juče je proslavio 33. rođendan. Kao i svake godine, na taj dan, dobija pregršt poklona, ali jedan je bio poseban. I to zahvaljujući njegovoj supruzi Andrijani. Foto: PR tim Dušan Borković / Promo Dušan… »
Divan dan za sva vremena: Suprugin poklon ganuo Borkovića do suza
Sportal blic 16.09.2017
Dušan Borković, naš najbolji automobilista, ove subote je napunio 33 godine. Taj rođendan pamtiće do kraja života. Foto: Privatna arhiva Dušan Borković Borković stalno ističe kako je supruga Andrijana njegova najveća podrška u životu… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 2 satajoš 17 povezanih

Đoković i Korda složno rekli NE organizatorima Mastersa u Majamiju: Četvrtfinale u novom terminu
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih

Najnovije upozorenje RHMZ! Očekuju se velike padavine, meteoalarmi popaljeni u celoj zemlji: Vodostaji u porastu, ovi delovi Srbije da budu na oprezu!
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

Tri poruke iz prepiske na Signalu o napadu na Jemen – analiza i objašnjenje
Južne vesti pre 34 minutajoš 10 povezanih