Povezane vesti
Zvezda predstavila tim, a Alimpijević poručuje: Nemojte ovu ekipu porediti sa prošlom, fali nam vreme kao najvažniji igrač…
Press 20.09.2017
- Poštujemo sve rivale u Evroligi, ali sa našim navijačima ne plašimo se nikog - rekao je trener crveno-belih. Foto: Vladimir Milovanović Košarkaši Crvene zvezde zvanično počinju svoju sezonu u Evroligi 13. oktobra gostovanjem Žalgirisu. Samo dan nakon… »
Predstavljanje novog tima zvezde Alimpijević: Imam najbolje igrače na svetu
Večernje novosti 20.09.2017
Primarna je ABA liga, nosi igranje Evrolige, odmah nacionalno prvenstvo i kup, kao i Evroliga koja zahteva od nas da budemo sve bolji – kaže mladi strateg Zvezde. OPUŠTENA atmosfera na Evroliginom medijskom predstavljanju Crvene zvezde u "Areni". Neki… »
Zvezda na novom početku: Najvažniji igrač - vreme!
Mondo 20.09.2017
"Za mene su moji igrači najbolji na svetu", poruka je trenera crveno-belih na zvaničnom predstavljanju novog tima. Crvena zvezda mts i formalno je počela takmičarsku 2017/18. Ispunivši obaveze prema Evroligi na tradicionalnom danu za medije, ekipa Dušana… »
Zvezda spremna za Evroligu: Alimpijević: Sa našim navijačima - ne plašimo se nikoga
Sportal blic 20.09.2017
Tradicija Evrolige da pred početak nove sezone čitav jedan dan posveti predstavljanju timova nastvaljena je i u Beogradu. Naš jedini učesnik elitnog evropskog klupskog nadmetanja, Crvena zvezda, u sjajnom raspoloženju dočekuje nove izazove, o čemu… »
Alimpijević i Lazić: Ciljevi isti, potrebno je strpljenje
Dnevnik 20.09.2017
BEOGRAD: Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević pozvao je javnost na strpljenje zbog novog tima i poručio da je glavni cilj odbrana trofeja ABA lige, Superlige i Kupa Radivoja Koraća, ali i odličan nastup u Evroligi. "Nekoliko puta smo rekli… »
Alimpijević: Ova i ona Zvezda nisu za poređenje! Fali mi najvažniji igrač - vreme
Mozzart sport 20.09.2017
"Nekoliko puta smo rekli šta su ciljevi, već postaje izlizana priča", poručio mladi trener crveno-belih. Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević pozvao je javnost na strpljenje zbog novog tima i poručio da je glavni cilj odbrana trofeja ABA lige… »
Vesti dana »

Izraelski mediji: Srbija stoji iza ugovora o oružju sa izraelskim Elbitom vrednog 1,64 milijarde dolara
Radio 021 pre 2 satajoš 8 povezanih

Građani se okupljaju ispred novosadskog suda, pružaju podršku uhapšenima koji su na saslušanju
Nova pre 25 minutajoš 14 povezanih

Zelenski stigao u Vašington, tvrdi da želi da okonča rat brzo, ali trajnim mirom
Beta pre 24 minutajoš 58 povezanih

Goran Vesić ponovo operisan zbog naglog pogoršanja zdravstvenog stanja
RTV pre 55 minutajoš 20 povezanih