Povezane vesti
Zvezda predstavila tim, a Alimpijević poručuje: Nemojte ovu ekipu porediti sa prošlom, fali nam vreme kao najvažniji igrač…
Press 20.09.2017
- Poštujemo sve rivale u Evroligi, ali sa našim navijačima ne plašimo se nikog - rekao je trener crveno-belih. Foto: Vladimir Milovanović Košarkaši Crvene zvezde zvanično počinju svoju sezonu u Evroligi 13. oktobra gostovanjem Žalgirisu. Samo… »
Predstavljanje novog tima zvezde Alimpijević: Imam najbolje igrače na svetu
Večernje novosti 20.09.2017
Primarna je ABA liga, nosi igranje Evrolige, odmah nacionalno prvenstvo i kup, kao i Evroliga koja zahteva od nas da budemo sve bolji – kaže mladi strateg Zvezde. OPUŠTENA atmosfera na Evroliginom medijskom predstavljanju Crvene zvezde u "Areni". Neki… »
Zvezda spremna za Evroligu: Alimpijević: Sa našim navijačima - ne plašimo se nikoga
Sportal blic 20.09.2017
Tradicija Evrolige da pred početak nove sezone čitav jedan dan posveti predstavljanju timova nastvaljena je i u Beogradu. Naš jedini učesnik elitnog evropskog klupskog nadmetanja, Crvena zvezda, u sjajnom raspoloženju dočekuje nove izazove, o čemu… »
Zvezda na novom početku: Najvažniji igrač - vreme!
Mondo 20.09.2017
"Za mene su moji igrači najbolji na svetu", poruka je trenera crveno-belih na zvaničnom predstavljanju novog tima. Crvena zvezda mts i formalno je počela takmičarsku 2017/18. Ispunivši obaveze prema Evroligi na tradicionalnom danu za medije, ekipa… »
Alimpijević i Lazić: Ciljevi isti, potrebno je strpljenje
Dnevnik 20.09.2017
BEOGRAD: Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević pozvao je javnost na strpljenje zbog novog tima i poručio da je glavni cilj odbrana trofeja ABA lige, Superlige i Kupa Radivoja Koraća, ali i odličan nastup u Evroligi. "Nekoliko puta smo… »
Alimpijević: Ova i ona Zvezda nisu za poređenje! Fali mi najvažniji igrač - vreme
Mozzart sport 20.09.2017
"Nekoliko puta smo rekli šta su ciljevi, već postaje izlizana priča", poručio mladi trener crveno-belih. Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević pozvao je javnost na strpljenje zbog novog tima i poručio da je glavni cilj odbrana trofeja ABA lige… »
Vesti dana »
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 4 satijoš 4 povezane
Bjelogrlić na protestu u Novom Sadu: Studenti ne oslobađaju samo Srbiju, već ceo region
Beta pre 2 satajoš 1 povezana