Povezane vesti
Zvezdina ''osmica'' ima još jednog vlasnika
Sportske.net 25.09.2017
Nije samo Kanga... Crvena zvezda danas je ugostila ambasadora Narodne Republike Kine u našoj zemlji, gospodina Mančanga, koji je i dugogodišnji navijač našeg najtrofejnijeg kluba. Kako se navodi na Zvezdinom klupskom sajtu, ambasadora su dočekali… »
Ambasador Kine na marakani: Navijam za Zvezdu pune četiri decenije (video)
Hot sport 25.09.2017
Ambasador NR Kine Li Mančang posetio je danas fudbalski klub Crvena zvezda. Predsednik kluba Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić ugostili su ambasadora Mančanga i proveli prijatno vreme u razgovoru. Takođe, kineski ambasador imao je… »
Ambasador Kine u poseti Zvezdi: Zavoleo sam ovaj klub pre četiri decenije
Večernje novosti 25.09.2017
Moram da istaknem da mnogo Kineza zna za Crvenu zvezdu. Moj sin je navijač, mnogo voli klub, kao i ja – rekao je Li Mančang. Ambasador NR Kine Li Mančang posetio je u ponedeljak fudbalski klub Crvena zvezda. Predsednik kluba Svetozar Mijailović i… »
Li Mančang u Zvezdi: Volim ovaj klub još od 1978.
Dnevnik 25.09.2017
BEOGRAD: Ambasador Narodne republike Kine Li Mančang posetio je danas FK Crvena zvezda, proveo prijatno vreme u razgovaru sa predsednikom Svetozarom Mijailovićem i i generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, a potom obišao muzej i upoznao se sa bogatom… »
Vesti dana »

Zelenski stigao u Vašington, tvrdi da želi da okonča rat brzo, ali trajnim mirom
Beta pre 34 minutajoš 51 povezana

Promenljivo oblačno, popodne razvedravanje, temperatura do 29 stepeni
Glas Zaječara pre 23 minutajoš 23 povezane

Srbija od izraelske tvrtke kupila sustave u vrijednosti 1,635 milijardi dolara
SEEbiz pre 58 minutajoš 6 povezanih

Važan dan za radnike u Srbiji Danas odluka o minimalcu evo koliko će iznositi
Dnevnik pre 1 satjoš 10 povezanih

Rezigniranost i izdaja: Šta bi predaja Donbasa Rusiji značila za Ukrajinu
BBC News pre 2 satajoš 9 povezanih