Povezane vesti
Zvezdina ''osmica'' ima još jednog vlasnika
Sportske.net 25.09.2017
Nije samo Kanga... Crvena zvezda danas je ugostila ambasadora Narodne Republike Kine u našoj zemlji, gospodina Mančanga, koji je i dugogodišnji navijač našeg najtrofejnijeg kluba. Kako se navodi na Zvezdinom klupskom sajtu, ambasadora su dočekali… »
Ambasador Kine na marakani: Navijam za Zvezdu pune četiri decenije (video)
Hot sport 25.09.2017
Ambasador NR Kine Li Mančang posetio je danas fudbalski klub Crvena zvezda. Predsednik kluba Svetozar Mijailović i generalni direktor Zvezdan Terzić ugostili su ambasadora Mančanga i proveli prijatno vreme u razgovoru. Takođe, kineski ambasador imao… »
Ambasador Kine u poseti Zvezdi: Zavoleo sam ovaj klub pre četiri decenije
Večernje novosti 25.09.2017
Moram da istaknem da mnogo Kineza zna za Crvenu zvezdu. Moj sin je navijač, mnogo voli klub, kao i ja – rekao je Li Mančang. Ambasador NR Kine Li Mančang posetio je u ponedeljak fudbalski klub Crvena zvezda. Predsednik kluba Svetozar Mijailović i… »
Li Mančang u Zvezdi: Volim ovaj klub još od 1978.
Dnevnik 25.09.2017
BEOGRAD: Ambasador Narodne republike Kine Li Mančang posetio je danas FK Crvena zvezda, proveo prijatno vreme u razgovaru sa predsednikom Svetozarom Mijailovićem i i generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem, a potom obišao muzej i upoznao se sa… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Protest „4.000 nastavnika, 4.000 koraka“ u Novom Sadu, zatražena ostavka rektora: „Pao je ispit iz akademske čestitosti, u indeksu najniža ocena“
Nova pre 17 minutajoš 42 povezane
Primirje u Gazi počinje u nedelju, izraelska vlada odobrila dogovor
BBC News pre 3 satajoš 30 povezanih
Stojanovićeva i Pavić izgubili u prvom kolu mešovitih dublova
Sportski žurnal pre 2 satajoš 31 povezana
Zelenski pozvao međunarodnu zajednicu da pojača pritisak na Rusiju
Vesti online pre 2 satajoš 22 povezane
Drama na Novom Beogradu: Gori stan na devetom spratu, evakuišu se stanari
Nova pre 1 satjoš 21 povezana