Povezane vesti

Ugovor na četiri godine: Pecarski potpisao, pa govorio o snovima, ima ih još dva… (foto)

Ugovor na četiri godine: Pecarski potpisao, pa govorio o snovima, ima ih još dva… (foto)

Hot sport 25.09.2017
Tokom promocije novog dresa Partizana u Kombank areni, sa novinarima je popričao i novi krilni centar crno-belih i velika budućnost kluba, Marko Pecarski. Mladi reprezentativac Srbije i član selekcije koja se nedavno popela na krov Evrope sada će svoj… »
U crno-belom do 2021. Pecarski: Dolaskom u Partizan ostvario sam san, želim da budem lider

U crno-belom do 2021. Pecarski: Dolaskom u Partizan ostvario sam san, želim da budem lider

Sportal blic 25.09.2017
KK Partizan ove sezone gradi gotovo novi tim, dovedeno je mnogo novih igrača, ali je već sada jasno da je pogođeno u centar angažovanjem Marka Pecarskog. Momak koji je osvojio zlato sa juniorima na EP odlučan je da ostavi dubok trag u klubu iz… »
Pecarski: Dolaskom u Partizan ostvaren san - imam još dva

Mozzart sport 25.09.2017
Talentovani košarkaš o zadovoljstvu potpisanim ugovorom sa crno-belima, ali i planovima za budućnost. Mladi košarkaš Partizana Marko Pecarski izjavio je danas da je dolaskom u redove crno-belih ostvario san i da posebnu čar ima činjenica da je… »

Dnevnik 25.09.2017
BEOGRAD: Mladi košarkaš Partizana Marko Pecarski izjavio je danas da je dolaskom u redove crno-belih ostvario san i da posebnu čar ima činjenica da je njegov otac Miroslav ostavio dubok trag u klubu. "Od malih nogu navijam za Partizan i veoma sam… »
Pecarski na očevom putu: Partizanov do 2021.

Pecarski na očevom putu: Partizanov do 2021.

Mondo 25.09.2017
Mladi krilni centar crno-belih potpisao je ugovor, a uskoro će i zvanično debitovati u (novom) dresu kluba za koji je igrao i njegov otac. Marko Pecarski, Partizanov biser rođen 2000. godine, igrač je koji će ove sezone predvoditi nove nade… »

Vesti dana »