Povezane vesti
Evo šta je Smilja prvo objavila posle diskvalifikacije iz "Zadruge" i pokušaja da preseče vene! (foto)
Telegraf 26.09.2017
Bivša učesnica rijalitija je zbog svoje bezbednosti, ali i bezbednosti ostalih učesnika, udaljena iz "Zadruge", a odmah se oglasila na društvenim mrežama. Smilja Janković zvanično je izbačena iz " Zadruge" 25. septembra, nakon što je produkcija… »
Hteo je da me ubije! Posle izbacivanja iz Zadruge, Smilja uporedila Lepog Miću sa Zoranom Marjanovićem, i popljuvala ostale…
Telegraf 26.09.2017
- Anđela me je dva dana jurila da me bije. Videli ste kako me je išamarala. Sve je ubeđivala kako sam ja psihopata a istina je drugačija - rekla je Smilja. Nakon što je Smilja izbačena iz "Zadruge" jer je produkcija procenila da je opasna po ostale… »
Vesti dana »

I Kragujevčani na polugodišnjicu pada nadstrešnice u Novom Sadu odali počast nastradalima
Serbian News Media pre 1 satjoš 111 povezana

(Foto) ovo je baraka gde je stradala porodica u Topoli: Hteli da očiste septičku jamu pa se ugušili: Policija "zapečatila" objekat
Blic pre 19 minutajoš 68 povezanih

Dekan Filozofskog fakulteta u Beogradu ukazao Marti Kos na nezabeležene pritiske na Univerzitet
Danas pre 6 satijoš 21 povezana