Povezane vesti
Evo šta je Smilja prvo objavila posle diskvalifikacije iz "Zadruge" i pokušaja da preseče vene! (foto)
Telegraf 26.09.2017
Bivša učesnica rijalitija je zbog svoje bezbednosti, ali i bezbednosti ostalih učesnika, udaljena iz "Zadruge", a odmah se oglasila na društvenim mrežama. Smilja Janković zvanično je izbačena iz " Zadruge" 25. septembra, nakon što je produkcija odlučila… »
Hteo je da me ubije! Posle izbacivanja iz Zadruge, Smilja uporedila Lepog Miću sa Zoranom Marjanovićem, i popljuvala ostale…
Telegraf 26.09.2017
- Anđela me je dva dana jurila da me bije. Videli ste kako me je išamarala. Sve je ubeđivala kako sam ja psihopata a istina je drugačija - rekla je Smilja. Nakon što je Smilja izbačena iz "Zadruge" jer je produkcija procenila da je opasna po ostale… »
Vesti dana »

Protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Policija potisnula okupljene dalje od ulaza, zaposleni ušli u sud (foto)
Blic pre 26 minutajoš 25 povezanih

Izvor AFP: Putin ponudio sastanak sa Zelenskim u Moskvi
Radio sto plus pre 31 minutajoš 36 povezanih

Danas pretežno sunčano i toplo: Najviša dnevna temperatura 33 stepena
Vesti online pre 1 satjoš 20 povezanih

Vučević pozvao građane na okupljanje širom Srbije: Ne želimo sukobe već da vratimo otete institucije
Radio sto plus pre 31 minutajoš 10 povezanih

Vučević pozvao građane na okupljanje širom Srbije: Ne želimo sukobe već da vratimo otete institucije
Beta pre 36 minutajoš 11 povezanih