Povezane vesti
Šešelj predlaže Vučiću TV duel "jedan na jedan"
Dnevnik 28.09.2017
BEOGRAD: Predsednik SRS Vojislav Šešelj predložio je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da, umesto tv duela protiv pet predstavnika opozicije, prihvati poziv za televizijsko suočavanje "jedan na jedan" i to najpre sa njim, kao liderom… »
Šešelj poziva Vučića na TV duel!
Pravda 28.09.2017
Lider srpskih radikala Vojislav Šešelj ponovo je pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića na TV duel. - Srpska radikalna stranka smatra da je ponuda predsednika Republike Aleksandra Vučića – da se održi televizijski duel u kojem bi on sam… »
Šešelj: Vučiću dobro se pripremi, čekam te u TV duelu!
Vesti online 28.09.2017
Srpska radikalna stranka smatra da je ponuda predsednika Republike Aleksandra Vučića, da se održi televizijski duel u kojem bi on sam nastupio protiv pet lidera opozicionih partija, nekorektna i pomalo ponižavajuća. To je ponižavajuće, pre svega za… »
Vesti dana »

Studenti čekaju pravdu: Buka i performans ispred sudnice, početak suđenja odložen
Novi magazin pre 1 satjoš 53 povezane

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 4 satijoš 35 povezanih

Još tri žene žrtve požara u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
BBC News pre 9 satijoš 23 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 2 satajoš 33 povezane

"Stiglo mi je pismo od nepoznate žene, kaže da je Danka tamo viđena..." Otac optuženog za ubistvo šokira
Telegraf pre 2 satajoš 32 povezane