Povezane vesti
Šokantne tvrdnje katalonke: "Španska policija mi je lomila prste, jedan po jedan, a onda su me hvatali za grudi" (video)
Blic 01.10.2017
Devojka po imenu Laura tvrdi da je španska policija najbrutalnije zlostavljala. U videu koji se pojavio na društvenim mrežama, ona kaže da su joj policajci lomili prste jedan po jedan i hvatali je za grudi i to samo zato što je pokušala da pomogne… »
(Video) Lomili su mi prste jedan po jedan, dirali me za grudi i bacili niz stepenice: Devojka svedoči o teroru španskih…
Kurir 01.10.2017
Na Tviteru se pojavio audio snimak na kojem se čuje devojka koja nekome po imenu Laura opisuje užase koje je navodno doživela od strane španskih policajaca i to, kako kaže, samo zato što je pokušavala da pomogne starijim ljudima koji su bili… »
Vesti dana »

"Nisam želeo da komentarišem, ali ovo je velika istina": Sinančević otvorio dušu na Instagramu posle finala
Mondo pre 47 minutajoš 50 povezanih

(Tvitovi) Nedović na strašnom udaru navijača: „Pre bih 12 stranaca nego 12 ljudi kao on!“
Hot sport pre 1 satjoš 42 povezane

Tramp: Zelenski je bio nezahvalan, uzeo sam slatkiš bebi; Rubio: Bez Starlinka, Rusi bi već bili na granici sa Poljskom
RTS pre 12 minutajoš 33 povezane

Priveden jer je navodno vređao članove SNS-a dok su delili propagandni materijal
N1 Info pre 8 satijoš 25 povezanih