Povezane vesti

Policajcu produžen pritvor, tereti se za ubistvo

Sandžak press 02.10.2017
Viši sud u Novom Pazaru, na prijedlog Višeg tužilaštva, odredio je pritvor do 30 dana policajcu R.B. koji se sumnjiči da je u noći između petka i subote ubio Fahrudina Skarepa (22), potvrđeno je radiju Sto plus u ovom pravosudnom organu. R.B. se… »

Određen pritvor policajcu zbog ubistva u Tutinu

RTV Novi Pazar 02.10.2017
Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Pazaru prihvatio je predlog Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru i odredio pritvor u trajanju do 30 dana policijskom službeniku iz Tutina B. R. koji se tereti za ubistvo F. S. iz sela Pokrvenik u… »

Policajcu osumnjičenom za ubistvo pritvor do 30 dana

N1 Info 02.10.2017
Viši sud u Novom Pazaru odredio je danas, na predlog Višeg tužilaštva, pritvor do 30 dana policajcu R. B. koji se sumnjiči za ubistvo Fahrudina Skarepa (22), potvrđeno je radiju Sto plus. Za krivično delo počijeno u noći između petka i subote… »

Policajcu produžen pritvor, tereti se za ubistvo

Radio sto plus 02.10.2017
Viši sud u Novom Pazaru, na predlog Višeg tužilaštva, odredio je pritvor do 30 dana policajcu R.B. koji se sumnjiči da je u noći između petka i subote ubio Fahrudina Skarepa (22), potvrđeno je radiju Sto plus u ovom pravosudnom organu. R.B. se… »

Tužilaštvo traži pritvor za policajca iz Tutina zbog ubistva

Radio 021 02.10.2017
Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru donelo je naredbu za sprovođenje istrage protiv policijskog službenika iz Tutina R. B. zbog sumnje da je 30. septembra izvršio krivično delo ubistvo. Policijski službenik se sumnjiči da je ubio F. S. iz sela… »

Vesti dana »