Povezane vesti

Pedokova partnerka: Ni slutila nisam da planira pokolj

RTV 05.10.2017
LOS ANĐELES - Partnerka napadača iz Las Vegasa Stivena Pedoka, Merilu Denli, izjavila je da ni slutila nije da njen partner planira krvoproliće u kojem je ubio 58 osoba i ranio više od 500 ljudi. "Stivena Pedoka sam znala kao ljubaznog, pažljivog i… »

Ljubavnica masovnog ubice iz Las Vegasa otkriva: Ni slutila nisam da planira pokolj, bio je tako tih i pažljiv čovek

Kurir 05.10.2017
LOS ANĐELES - Partnerka napadača iz Las Vegasa Stivena Pedoka, Merilu Denli, izjavila je da ni slutila nije da njen partner planira krvoproliće u kojem je ubio 58 osoba i ranio više od 500 ljudi. "Stivena Pedoka sam znala kao ljubaznog, pažljivog i… »

Devojka napadača iz Las Vegasa tvrdi da nije znala za njegove namere

Novi magazin 05.10.2017
Devojka masovnog ubice iz Las Vegasa Stivena Pedoka izjavila je da nije znala šta on namerava da uradi i da je skrhana zbog žrtava. Advokat Pedokove devojke, Merilu Denli (62), pročitao je saopštenje nakon što su je juče saslušali agenti Federalnog… »

A šta kaže devojka masovnog ubice (foto)

Mondo 05.10.2017
Advokat Pedokove devojke, Merilu Denli (62), pročitao je saopštenje nakon što su je juče saslušali agenti Federalnog istražnog biroa (FBI). THIS IS STEPHEN PADDOCK & HIS GIRLFRIEND MARILOU DANLEY THESE ARE THE LIBERAL DEMS THAT KILLED 50 PEOPLE… »

Paddockova djevojka: Nisam ni slutila da planira pokolj

Al Jazeera 05.10.2017
Stephena Paddocka sam znala kao ljubaznog, pažljivog i tihog čovjeka, rekla je Marilou Danley. Djevojka napadača iz Las Vegasa Stephena Paddocka, Marilou Danley, izjavila je da nije ni slutila da njen partner planira krvoproliće u kojem je ubio 58… »

"Pedoka sam znala kao ljubaznog, pažljivog i tihog čoveka"

B92 05.10.2017
Los Anđeles -- Partnerka napadača iz Las Vegasa Stivena Pedoka, Merilu Denli, izjavila je da ni slutila nije da njen partner planira krvoproliće u kojem je ubio 58 osoba. "Stivena Pedoka sam znala kao ljubaznog, pažljivog i tihog čoveka. Volela sam… »

Pedokova partnerka: Poslao mi je novac da kupim kuću, nisam ni slutila da planira pokolj

Blic 05.10.2017
Partnerka napadača iz Las Vegasa Stivena Pedoka, Merilu Denli, izjavila je da nije ni slutila da njen partner planira krvoproliće u kojem je ubio 58 osoba i ranio više od 500 ljudi. - Stivena Pedoka sam znala kao ljubaznog, pažljivog i tihog čoveka… »

Masakr u Las Vegasu snimio kamerama

Večernje novosti 04.10.2017
U hotelskoj sobi masovnog ubice u Las Vegasu pronađeni snimci njegovog krvavog pira. Stiven Pedok bio na pilulama za anksioznost, maltretirao prijateljicu. OD prijateljice masovnog ubice koji je u Las Vegasu ubio 58 i ranio više od 500 ljudi, Merilu… »

Vesti dana »