Povezane vesti
Ona Tamara koja je bila sa četvoricom naočigled svog dečka kojeg je volela! Anabela žestoko uzvratila na provokacije…
Press 06.10.2017
- Ja ne znam šta joj ovo treba da se bavi mojim životom, neka gleda sebe, da bude živa i zdrava - rekla je Anabela. Foto: Telegraf.rs Pevačica Anabela Atijas i Tamara Đurić nedavno su "zaratile", do okršaja između njih dve došlo je kada je Tamara… »
Na konju krijumčarili skank iz Albanije u Crnu Goru
Radio 021 06.10.2017
Dvadesetdevetogodišnji Podgoričanin uhapšen je na granici Crne Gore i Albanije nakon što je sa još dve osobe u Crnu Goru na konju pokušao da prokrijumčari 128 kilograma skanka. Policajci su u sredu oko 13 sati, prilikom obilaska reona planine… »
Policajac: - diler iz bora Živeo u luksuzu, menjao automobile, a kada su ga uhapsili pitao kolege: "Možemo li sve da…
Blic 05.10.2017
Pripadnici Odeljenja za suzbijanje opšteg kriminaliteta lišili su slobode I.S. saobraćajnog policajca u Policijskoj upravi u Boru, zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno držanje i stavljanje u promet opojnih droga. - Sumnjali smo već… »
Crna Gora: Iz Albanije na konju krijumčarili 128 kg droge
Večernje novosti 05.10.2017
Dvadesetdevetogodišnji Podgoričanin uhapšen je na granici Crne Gore i Albanije nakon što je sa još dve osobe u Crnu Goru na konju pokušao da prokrijumčari 128 kilograma vrste marihuane poznate kao skank. Dvadesetdevetogodišnji Podgoričanin… »
Vesti dana »

Deo opozicije servirao novi plan za prelaznu vladu: Nisu ga svi podržali, a ovo je razlog
Blic pre 2 satajoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta: Nek ministarka prosvete dođe i uhapsi ceo fakultet
NIN pre 3 satajoš 24 povezane

"Ovo je uzrok tragedije, zakoni bili samo na papiru": Makedonski javni tužilac otkrio uzrok požara u diskoteci smrti
Mondo pre 1 satjoš 55 povezanih

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

Ko u Srbiji ima „zvučni top“: Analiza Aleksandra Radića u novom broju Nedeljnika
Nedeljnik pre 6 satijoš 27 povezanih