Povezane vesti
Za paljenje baklji i bacanje petardi kazne i do 100.000 dinara
Radio 021 06.10.2017
Izmenama Zakona o javnom redu i miru pooštravaju se kazne za paljenje baklji, bacanje petardi, kao i za pucanje iz vatrenog oružja ili imitacije oružja. Kako pišu "Novosti", ko pali baklje i baca petarde, plaćaće ubuduće kazne i do 100.000 dinara… »
IZMENE ZAKONA: Sto hiljada dinara kazne za paljenje baklji i bacanje petardi
Moj Novi Sad 06.10.2017
Predložene izmene Zakona o javnom redu i miru. Ko pali baklje i baca petarde, plaćaće ubuduće kazne i do 100.000 dinara, dok će onaj ko narušava javni red i mir i ugrožava sigurnost drugih pucanjem iz vatrenog oružja ili imitacije oružja plaćati… »
Ko zapali baklju ili baci petardu kazna 100.000!
Mondo 06.10.2017
Dosadašnja predviđena kazna za upotrebu pirotehnike bila je 10.000-50.000 dinara ili rad u javnom interesu 40 do 120 časova. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Ko pali baklje i baca petarde, plaćaće ubuduće kazne i do 100.000 dinara, dok će onaj ko… »
Vesti dana »

Prvi stepen pripravnosti Dragačevci strahuju od poplava: Situacija se prati iz sata u sat, evo kakvo je stanje na terenu
Večernje novosti pre 1 satjoš 24 povezane

Novosadski studenti šetaju do Tužilaštva i BIA: „Da mi vas nešto pitamo“
Vreme pre 1 satjoš 6 povezanih

Lajen: Carine su porezi, loše za preduzeća, gore za potrošače u SAD i EU; Tramp planira da objavi recipročne carine
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih

"Jadar" kao mogući strateški projekat EU: Koje benefite nudi Evropa, a šta (ne) žele građani Srbije
Insajder pre 3 satajoš 3 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 12 satijoš 7 povezanih