Povezane vesti
Rada najzad progovorila: Da li sam Milanu bila "paravan"? Ja stvarno...
Vesti online 06.10.2017
Pevačica Rada Manojlović kao mlada i neiskusna pevačica u Zvezdama Granda uplovila je u vezu sa Milanom Stankovićem, koja je od samog početka izazivala mnogo komentara. Sa mnogo strana se moglo čuti da je ta veza samo paravan za javnost, dok sa… »
Milan joj je bio paravan za veze sa političarima? Rada Manojlović progovorila o pričama koje kruže gradom!
Kurir 06.10.2017
Pevačica Rada Manojlović prvi put u javnosti progovorila je o navodnoj estradnoj tajni. Naime, već godinama se po estradnim krugovima šuška da je ljubavna veza Milana Stankovića i Rade Manojlović bila fejk, jer Stanković, navodno, voli muškarce… »
Vesti dana »
Doktor VMA o stanju povređenih u požaru: Jedna osoba na veštačkoj ventilaciji, jedna puštena kući
RTS pre 52 minutajoš 5 povezanih
CENTAR ZA KULTURU VALJEVO OTKAZUJE SVE ZAKAZANE PROGRAME U JANUARU “U CILJU ZAŠTITE KULTURNIH MANIFESTACIJA OD POLITIČKIH PRITISAKA I ZLOUPOTREBA”
Valjevska posla pre 7 satijoš 1 povezana
Da li Izrael sprema aneksiju Zapadne obale? Odmah nakon primirja u Gazi krenuo novi udar na Palestince
Euronews pre 35 minutajoš 2 povezane
"Više nisam solo igračica" Jelena Rozga ljubi sina Tončija Huljića, a evo šta kaže o njihovoj vezi: Neću ja sinu da ulazim u krevet
Kurir pre 11 minutajoš 4 povezane