Povezane vesti
Vojvodini Žaretov trofej
Radio 021 07.10.2017
Odbojkaši Vojvodine NS seme, maksimalnom pobedom nad bugarskom Dobrudžom, osvojili su 8. Memorijalni turnir "Žarko Petrović". Novosađani su u odlučujućoj utakmici savladali Dobrudžu sa 3:0 (25:22, 25:19, 27:25), zabeležili i treću pobedu na turniru, te… »
Odbojkašima Vojvodine "Žaretov trofej"
RTV 07.10.2017
NOVI SAD - Trijumfom Vojvodine NS seme završen je osmi međunarodni "Memorijal Žarka Petrovića". Novosađani su u odlučujućoj utakmici savladali Dobrudžu 3:0 (25:22, 25:19, 27:25), zabeležila tako i treću pobedu na turniru, te stigla do pehara. Pre toga… »
Vojvodina osvojila trofej Žarka Petrovića
Moj Novi Sad 07.10.2017
Odbojkaši Vojvodine NS seme pobednici su osmog međunarodnog turnira „Memorijal Žarka etrovića“, koji se tokom ove nedelje održavao u Maloj sali Spensa. Novosađani su u finalnoj utakmici savladali bugarsku Dobruđu rezultatom 3:0 (25:22, 25:19, 27:25)… »
Vesti dana »

Mali: Trgovačke marže biće ograničene na najviše 20 odsto
Bloomberg Adria pre 4 minutajoš 24 povezane

Izrael nastavlja pritisak na Gazu uz mobilizaciju rezervista i planove za zauzimanje grada
Naslovi.ai pre 4 satijoš 26 povezanih

Pregovori o Ukrajini: Bezbednosne garancije, lokacije sastanaka i zahtevi za prekid vatre
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 45 povezanih

„Ja da sam policajac, ubio bih ga kao kera“: Ovako pristalice SNS misle da policija treba da funkcioniše VIDEO
Nova pre 3 satajoš 30 povezanih