Povezane vesti

Prekipelo joj, neće mužu da oprosti koleginicu: Ana i Rasta se razvode zbog Ljupke!

Press četvrtak, 12. oktobar 2017.
Nikolićka počela da sumnja da je muž vara kada su joj prijatelji rekli da je sa Stevićkom u gluvo doba noći nestao sa snimanja spota za njihov duet.
Foto: Damir Dervišagić, Ljupka Stević je kriva što Ana Nikolić traži razvod od Stefana Đurića Raste, saznaje Kurir. Pevačica je poludela kada je čula priče da su se njen muž i koleginica zbližili i da su prešli granicu poslovnog... »

(Video, foto) toplička superbaka Pavlika (77) fanđo na traktoru: Služi on mene, ja ga volim, pre bi iz kuće izašla nego traktor da mi uzmu!

Kurir četvrtak, 12. oktobar 2017.
PROKUPLJE - Pavlika Jovičić, 77-godišnjakinja iz Topličke Velike Plane, ima jedno od najlepših domaćinstava u selu. Na četiri hektara, osim pšenice i kukuruza, ima najbolje uređene zasade višanja i šljiva. Sve poslove obavlja sama, koristeći traktor od koga se ne odvaja 40 godina, i verovatno je... »

Ima 77 godina, vozi traktor bolje od muškaraca, a evo zašto je još zovu superbaka iz toplice

Blic četvrtak, 12. oktobar 2017.
Pavlika Jovičić (77) iz Topličke Velike Plane već 20 godina sama se bavi poljoprivredom na imanju od četiri hektara, čime je odškolovala dve ćerke.
Pavlika ima jedno od najlepših domaćinstava u selu i pri tome je jedina žena poljoprivrednik u Toplici koja sama i bez ičije pomoći obrađuje oko četiri hektara zemlje. Osim pšenice i kukuruza, ima najbolje uređene zasade višanja... »
©2018 Netmark d.o.o.