Niš: Obijao i krao laptopove, novac i nakit

Niš: Obijao i krao laptopove, novac i nakit

OK radio četvrtak, 12. oktobar 2017.
Niška policija uhapsila je M.A. (46) iz okoline Niša zbog sumnje da je u septembru i oktobru ove godine provalio u dva stana iz kojih je ukrao dva laptop računara, novac i nakit.
Materijalna šteta pričinjena vlasnicima procenjuje se na oko 370.000 dinara. - Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biće sproveden... »

Uhapšen zbog provala i krađa

Jugmedia četvrtak, 12. oktobar 2017.
Četrdesetšestogodišnji muškarac iz okoline Niša, uhapšen je danas zbog sumnje da je poslednjih mesec i po dana, provalio u dva stana i pričinio materijalnu štetu koja se procenjuje na oko 370 hiljada dinara, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu. On se tereti da je u septembru i oktobru ove... »

Uhapšen zbog provala i krađa u Nišu

Niške vesti četvrtak, 12. oktobar 2017.
Kako navode u policiji, on se tereti za tešku krađu, a materijalna šteta koju je pričinio vlasnicima opljačkanih stanova procenjuje se na oko 370.000 dinara. „Postoje osnovi sumnje da je M. A. u septembru i oktobru ove godine provalio u 2 stana iz kojih je ukrao 2 laptop računara, novac i nakit.... »
©2018 Netmark d.o.o.