Ambasador Japana u oproštajnoj poseti kod Dačića

Ambasador Japana u oproštajnoj poseti kod Dačića

B92 petak, 13. oktobar 2017.
B92: Ambasador Japana u oproštajnoj poseti kod Dačića
Beograd -- Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Japana Đuičija Takaharu.
Ministarstvo spoljnih poslova je saopštilo da je Dačić zahvalio Takahari zbog doprinosa jačanju političkog dijaloga i saradnje Srbije i Japana. Ocenjeno je da su odnosi te dve zemlje u usponu, sadržajni i višeslojni, i potvrđena... »

Ambasador Japana u oproštajnoj poseti kod Dačića

Novi magazin petak, 13. oktobar 2017.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Japana Đuičija Takaharu.
Ministarstvo spoljnih poslova je saopštilo da jeDačić zahvalio Takahari zbog doprinosa jačanju političkog dijaloga i saradnje Srbije i Japana. Ocenjeno je da su odnosi te dve zemlje u usponu, sadržajni i višeslojni, i potvrđena... »

Ambasador Takahara: Iz Srbije nosim najlepše uspomene

RTS petak, 13. oktobar 2017.
RTS: Ambasador Takahara: Iz Srbije nosim najlepše uspomene
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Japana Đuičija Takaharu koji uskoro završava svoju dužnost u našoj zemlji, a koji je tom prilikkom rekao da iz Srbije nosi najlepše uspomene i da je posebno zadovoljan zbog realizacije nekoliko velikih projekata dogovorenih tokom njegovog mandata.
Kako je saopšteno iz MSP-a, Dačić je izrazio zahvalnost ambasadoru Takahari na njegovom ličnom doprinosu intenziviranju političkog dijaloga i saradnje između Srbije i Japana. U razgovoru je ocenjeno da su odnosi između dve zemlje... »

Takahara: Iz Srbije nosim najlepše uspomene

Dnevnik petak, 13. oktobar 2017.
BEOGRAD: Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je u oproštajnu posetu ambasadora Japana Đuičija Takaharu koji uskoro završava svoju dužnost u našoj zemlji, a koji je tom prilikom rekao da iz Srbije nosi najlepše uspomene i da je posebno zadovoljan zbog realizacije nekoliko velikih projekata dogovorenih tokom njegovog mandata.
Kako je saopšteno iz MSP-a, ministar Dačić je izrazio zahvalnost ambasadoru Takahari na njegovom ličnom doprinosu intenziviranju političkog dijaloga i saradnje između Srbije i Japana. U razgovoru je ocenjeno da su odnosi između... »

Dačić sa Logarom: Odnosi Srbije i Slovenije na najvišem nivou

Blic petak, 13. oktobar 2017.
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i državni sekretar Ministarstva inostranih poslova Slovenije Andrej Logar konstatovali su danas da su odnosi između dve zemlje na najvišem nivou u poslednjih nekoliko godina.
Odlični bilateralni odnosi krunisani su održavanjem zajedničkih sednica dve vlade, a sledeća sednica dveju vlada, četvrta po redu, planirana je za početak 2018. godine u Sloveniji, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih... »

Dačić i Brajović: Put Zapadnog Balkana - integracije i povezivanje

Blic petak, 13. oktobar 2017.
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i predsednik Skupštine Crne Gore, Ivan Brajović konstatovali su danas da region Zapadnog Balkana treba da ide u pravcu evropskih integracija i infrastrukturnog povezivanja.
Oni su se saglasili i o značaju razvoja ekonomija za šta je preduslov stabilan region i istakli da na tome treba zajedno da se radi, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije. Dačić i Brajović razgovarali su i o svim... »

Dačić sa Logarom: Odnosi Srbije i Slovenije na najvišem nivou

Večernje novosti petak, 13. oktobar 2017.
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i državni sekretar Ministarstva inostranih poslova Slovenije Andrej Logar konstatovali su danas da su odnosi između dve zemlje na najvišem nivou
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i državni sekretar Ministarstva inostranih poslova Slovenije Andrej Logar konstatovali su danas da su odnosi između dve zemlje na najvišem nivou u poslednjih... »
©2018 Netmark d.o.o.