Moskva: Izrael prati loš primjer SAD-a

Moskva: Izrael prati loš primjer SAD-a

Al Jazeera petak, 13. oktobar 2017.
Rusija je saopćila kako žali zbog odluke Izraela da istupi iz UNESCO-a, rekavši da time prati loš primjer SAD-a.
Rusko Ministarstvo vanjskih poslova priopćilo je u petak kako je Rusiji žao što je Izrael donio odluku da istupi iz organizacije UNESCO. U priopćenju Ministarstva navodi se da Izrael prati "loš primjer" Sjedinjenih Američkih... »

Moskva: Izrael odlukom na napusti Unesko prati loš primer SAD

Dnevnik petak, 13. oktobar 2017.
MOSKVA: Rusiji je žao što je Izrael doneo odluku da istupi iz organizacije Unesko, saopštilo je danas rusko Ministarstvo spoljnih poslova.
U saopštenju Ministarstva navodi se da Izrael prati "loš primer" Sjedinjenih Američkih Država, prenosi Rojters. Izraelski premijer Benjamin Netanjahu objavio je u četvrtak da se Izrael sprema za povlačenje iz Uneska, nekoliko... »

Zaharova: Odluka SAD o povlačenju iz Uneska za žaljenje

Blic petak, 13. oktobar 2017.
Odluka američkog rukovodstva da se SAD povuku iz Uneska pogoršava situaciju po ovu organizaciju i za žaljenje je, navela je u saopštenju portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.
"Ova odluka rukovodstva SAD je za žaljenje. Zemlja koja je učestvovala od početaka Uneskoa odlazi u teškom trenutku po organizaciju i tim potezom pogoršava situaciju po nju", navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu... »

I Izrael se povlači iz Uneska

Danas petak, 13. oktobar 2017.
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu objavio je da se Izrael sprema za povlačenje iz Uneska, nekoliko sati nakon što su SAD uputile slično saopštenje. Navodi se da je Netanjahu odluku SAD da napusti Unesko nazvao "hrabrom i moralnom" i u saopštenju dodao da je dao instrukcije Ministarstvu spoljnih... »

Francuska žali zbog odluke SAD da se povuku iz Uneska

Blic petak, 13. oktobar 2017.
Francuska je danas žaljenje zbog odluke SAD da se povuku iz Organizacije UN za obrazovanje, nauku i kulturu (Unesko), čije je sedipšte u Parizu.
- Žalimo zbog američke odluke da se povuku iz Uneska u vreme kada je međunarodna podrška toj organizaciji veoma važna - saopštilo je francusko Ministarstvo inostranih poslova. Stejt department je danas saopštio da se SAD povlače... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.