Kuburović sa Fratinijem o promeni ustava

Kuburović razgovarala sa Fratinijem o izmenama Ustava Srbije

Večernje novosti petak, 13. oktobar 2017.
Ministarka pravde Nela Kuburović razgovarala je danas sa predsednikom Italijanskog društva za međunarodnu organizaciju Frankom Fratinijem o predstojećim izmenama Ustava Srbije u oblasti pravosuđa
BEOGRAD - Ministarka pravde Nela Kuburović razgovarala je danas sa predsednikom Italijanskog društva za međunarodnu organizaciju Frankom Fratinijem o predstojećim izmenama Ustava Srbije u oblasti pravosuđa, kao i o jačanju... »

Kuburović sa Fratinijem o promeni ustava

RTV petak, 13. oktobar 2017.
RTV: Kuburović sa Fratinijem o promeni ustava
BEOGRAD - Ministarka pravde Nela Kuburović sastala se danas sa predsednikom Italijanskog društva za međunarodnu organizaciju Frankom Fratinijem sa kojim je razgovarala o predstojećim izmenama Ustava u oblasti pravosuđa, kao i o jačanju mehanizama za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.
Kuburović je istakla da je tokom nedavnog boravka u Rimu potpisan Sporazum o saradnji Ministarstva pravde Srbije i Finansijske policije Italije, po osnovu kojeg će srpski tužioci i predstavnici policije pohađati obuku iz oblasti... »

Kuburović i Fratini o izmenama Ustava Srbije u oblasti pravosuđa

Novi magazin petak, 13. oktobar 2017.
Ministarka pravde Nela Kuburović razgovarala je danas sa predsednikom Italijanskog društva za međunarodnu organizaciju Frankom Fratinijem o predstojećim izmenama Ustava Srbije u oblasti pravosuđa kao i o jačanju mehanizama za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.
Kako je saopštilo Ministarstvo pravde, Nela Kuburović je tokom razgovora navela da će na osnovu Sporazuma o saradnji tog ministarstva i Finansijske policije Italije, koji je nedavno potpisala u Rimu, srpski tužioci i predstavnici... »

Kuburović i Fratini o izmenama Ustava u oblasti pravosuđa

Danas petak, 13. oktobar 2017.
Ministarka pravde Nela Kuburović sastala se danas sa predsednikom Italijanskog društva za međunarodnu organizaciju Frankom Fratinijem sa kojim je razgovarala o predstojećim izmenama Ustava u oblasti pravosuđa, kao i o jačanju mehanizama za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, saopštilo... »

Kuburović i Fratini o izmenama Ustava

B92 petak, 13. oktobar 2017.
B92: Kuburović i Fratini o izmenama Ustava
Beograd -- Ministarka pravde Nela Kuburović razgovarala s predsednikom Italijanskog društva za me]unarodnu organizaciju Frankom Fratinijem o izmeni Ustava Srbije.
Posebanosvrt bio jena izmenamavezanim za oblasti pravosuđa kao i na jačanje mehanizama za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije. Kako je saopštilo Ministarstvo pravde, Nela Kuburović je tokom razgovora navela da će na... »
©2018 Netmark d.o.o.