Povezane vesti
Pao prvi seks? Sloba i Luna se mazili u krevetu, pa se zajedno tuširali (video)
Telegraf 21.10.2017
Sloba i Luna su jedva dočekali da odu na tuširanje, i posle ovoga im više niko neće verovati da nisu imali seks. Iako tvrde da do sada nisu imali seks, Slobi i Luni više niko ne veruje, naročito nakon zajedničkog tuširanja koje je izazvalo mnogo… »
Ona je glupača, takvi su joj i roditelji! On je žigolo! Jelena Golubović oplela po Slobi i Luni, oni ućutali od muke! (video)…
Telegraf 21.10.2017
- Sloba, slab karakter, voli svoju ženu, voli Lunu kobajagi, sve je to laž - poručila je Jelena Golubović. Kada je dobila priliku da kaže šta misli o ostalim učesnicima Jelena Golubović održala govor koji je potrajao sko sat vremena, i naravno, dobro je… »
Ja sam mu plaćala bilborde, a dete mi je zbog njega završilo na infuziji! Kijina mama otkrila pravu istinu o Slobi i kako je…
Telegraf 21.10.2017
- Ahahaha, njega sad po internetu zovu Safet Đogani - napisala je Kijina majka Nadica na svojoj Fejsbuk stranici. Dramu oko Slobe, Lune i Kristine Kije Kockar, prokomentarisala je i Kijina majka Nadica, koja je žestoko isprozivala zeta i po prvi put… »
Vesti dana »

Vučić obišao demolirane prostorije SNS u Cvijićevoj ulici: Nećemo da se sklanjamo i bežimo
Euronews pre 22 minutajoš 53 povezane

Sastanak Trampa, Zelenskog i evropskih lidera: najava telefonskog razgovora sa Putinom i diplomatski detalji
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 102 povezane

Studentkinja FPN najavila krivinu prijavu protiv komandanta Jedinice za zaštitu posebnih ličnosti
Beta pre 2 satajoš 34 povezane

IZ ŽUTOG U CRVENI KARTON: Studenti pozivaju na blokadu novosadskog suda u utorak u 6
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 47 povezanih