Povezane vesti
Šta mu bi? (video)
Mondo 23.10.2017
Nadzorne kamere na stanici Juen Long snimile su nemilu scenu. Foto: Screenshot/youtube Na snimku se vidi kako se muškarac mirno približava čistačici na ivici platforme, a zatim je iznenada gurne na prugu. Srećom, u to vreme nije prolazio nijedan voz… »
VIDEO: Iz čista mira gurnuo ženu na prugu
Radio 021 23.10.2017
Muškarac u Hong Kongu snimljen je u petak kada je hladnokrvno prišao ženi na stanici podzemne železnice i gurnuo ju je na šine. Nadzorne kamere na stanici Juen Long snimile su muškarca koji se mirno približavao čistačici na ivici platforme, a… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 9 minutajoš 54 povezane
Stupilo na snagu primirje između Izraela i Hezbolaha; upozorenje civilima južnog Libana da se još ne vraćaju kućama
RTS pre 9 minutajoš 41 povezana
Manojlović: Siniša Mali u isto vreme ministar i gradski odbornik, krši Ustav Srbije
Insajder pre 57 minutajoš 22 povezane
"Jars" i "avangard" već u privravnosti - sledi "sarmat": Ruski raketni pukovi spremni!
Pravda pre 45 minutajoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Novi magazin pre 2 satajoš 9 povezanih