Povezane vesti

Sin policajca iz tatinog pištolja upucao mlađeg brata

Sin policajca iz tatinog pištolja upucao mlađeg brata

Alo 01.11.2017
Stariji sin (22) policajca trenutno je pod istragom zbog kaznenog krivičnog dela ugrožavanja života. On se sumnjiči da je u utorak 31. oktobra oko 16 časova, u porodičnoj kući u Petrinji uzeo službeni pištolj svoga oca, inače policajca Uprave… »
Drama u Petrinji: Uzeo pištolj oca policajca i upucao mlađeg brata

Drama u Petrinji: Uzeo pištolj oca policajca i upucao mlađeg brata

Kurir 01.11.2017
Ovaj incident, koji je lako mogao da bude fatalan, dogodio se u utorak oko 16 časova u porodičnoj kući u Petrinji. Metak je prošao dečaku kroz potkolenicu. On je zbrinut u Opštoj bolnici u Sisku, a lekari su ranu okvalifikovali kao tešku telesnu… »
Mladić (22) uzeo pištolj svoga oca policajca i upucao maloletnog brata! Užasna nesreća u Petrinji

Mladić (22) uzeo pištolj svoga oca policajca i upucao maloletnog brata! Užasna nesreća u Petrinji

Telegraf 01.11.2017
Maloletnik je zadobio prostrelnu ranu potkolenice, pa su mu u sisačkoj Opštoj bolnici konstatovane teške telesne povrede. Zbog sumnje da je počinio krivično delo dovođenje u opasnost života i imovine, policija je sprovela istragu nad mladićem… »
Zatvor za Danijela koji je ubio druga pa ga bacio u bunar: "Sam se ubio, a kako je završio u bunaru - ne znam"

Zatvor za Danijela koji je ubio druga pa ga bacio u bunar: "Sam se ubio, a kako je završio u bunaru - ne znam"

Telegraf 01.11.2017
U jednom trenutku Danijel D. je ustao, prišao iza leđa Bojanu I, prislonio mu pištolj “Crvena zastava” na potiljak i sa rastojanja od dva santimetra ispalio metak. Krivično veće Osnovnog suda u Kumanovu na 8 godina zatvora je osudilo Danijela D… »

Vesti dana »