Povezane vesti
Skandal u zadruzi: Učesnik rijalitija priznao da je masturbirao na Anabelu, Lunina reakcija šokirala mnoge
Blic 01.11.2017
U rijalitiju Zadruga se i dalje mnogo toga vrti oko Lune Đogani. Ukoliko nije reč o njenom ljubavnom odnosu sa pevačem Slobom Radanovićem, onda je posredi priča o njenoj majci. Anabela je dugo bila, ali i ostala čežnja mnogih muškaraca, a jedan od… »
Skandal u rijalitiju: Lunin cimer priznao da je masturbirao na Anabelu! Njena reakcija je šokirala mnoge
Kurir 01.11.2017
Anabela je dugo bila čežnja mnogih muškaraca, a Filip je otkrio šta je radio dok se "ložio" na pevačicu. "Mnogo sam se "ložio" na Anabelu. Ona je super riba, često sam masturbirao na nju", priznao je Filip, a Lunin odgovor je šokirao mnoge. Iako… »
Vesti dana »
Protesti i blokade i danas po gradovima Srbije - skup profesora "Pobunjeni univerzitet" ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu
RTS pre 17 minutajoš 33 povezane
Tužilaštvo u Novom Sadu ispituje da li je bilo korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Slobodna Evropa pre 28 minutajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 5 satijoš 5 povezanih
Deo škola nastavlja protest, Đukić Dejanović sa direktorima: Negde obustava rada, negde skraćeni časovi, učenici u protestnoj šetnji (video)
Blic pre 17 minutajoš 23 povezane
Hladno, tmurno i kišovito! Sa 20 stepeni temperatura otišla u minus, evo kakvo nas vreme očekuje tokom nedelje
Mondo pre 3 satajoš 16 povezanih