Povezane vesti
Formirana Ženska odbornička mreža
RTK 02.11.2017
Potpisivanjem akta o udruživanju konstituisana je prva Ženska odbornička mreža Skupštine grada Kragujevca, čiji je cilj udruživanje odbornica iz različitih političkih stranaka, koalicija političkih stranaka i grupa građana, radi unapređenja… »
Žene udružile snage u kragujevačkom parlamentu
InfoKG 02.11.2017
Ženska odbornička mreža Skupštine grada Kragujevca konstituisana je potpisivanjem akta o udruživanju. Mreža okuplja žene odbornice u lokalnom parlamentu, koje će svoj rad i ciljeve usmeriti ka rešavanju problema Kragujevčanki. Prioritetne… »
Formirana Ženska odbornička mreža Skupštine grada
Ritam grada Kg 02.11.2017
Potpisivanjem akta o udruživanju sinoć je konstituisana prva Ženska odbornička mreža Skupštine grada Kragujevca koja je okupila 28 od ukupno 29 žena odbornica u lokalnom parlamentu. Ženska odbornička mreža će svoj rad i ciljeve usmeriti ka… »
Vesti dana »

U delovima Srbije očekuju se obilne padavine: Prete li nam nove poplave i ima li razloga za zabrinutost?
Euronews pre 21 minutajoš 23 povezane

Jokić progovorio o povredi: "Nisam mogao, bilo je veoma bolno"; "Ne želim o tome da pričam"
B92 pre 2 satajoš 18 povezanih

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 11 satijoš 7 povezanih

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 15 minutajoš 18 povezanih