Povezane vesti

Libanski premijer podneo ostavku jer se plaši za svoj život

Libanski premijer podneo ostavku jer se plaši za svoj život

Radio 021 04.11.2017
Libanski premijer Saad Hariri podneo je iznenadnu ostavku na tu funkciju, jer se plaši za svoj život. "Živimo u okruženju sličnom atmosferi koja je bila pre ubistva Rafika Haririja. Osetio sam šta mi se sprema", rekao je Hariri. Hariri je premijer… »
Iran odbacio Haririjeve optužbe kao neosnovane

Iran odbacio Haririjeve optužbe kao neosnovane

Novi magazin 04.11.2017
Iransko ministarstvo spoljnih poslova odbacilo je danas kao "neosnovane" optužbe protiv Irana koje je izneo libanski premijer Saad Hariri koji je danas podneo ostavku. Hariri, koji je ostavku objavio tokom posete Saudijskoj Arabiji i izazvao opšte… »
Ostavka Haririja je alarm za suprotstavljanje agresiji Irana

Ostavka Haririja je alarm za suprotstavljanje agresiji Irana

Novi magazin 04.11.2017
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je večeras da ostavka premijera Libana Saada Haririja dokazuje da Iran ne predstavlja opasnost samo za Izrael, već i za ceo Bliski istok. On je pozvao međunarodnu zajednicu da zaustavi Iran. Hariri je… »
Neočekivana ostavka libanskog premijera: Slutim da se tajno stvara zavera, a ja sam na meti!

Neočekivana ostavka libanskog premijera: Slutim da se tajno stvara zavera, a ja sam na meti!

Kurir 04.11.2017
Premijer Libana Saad Hariri dao je danas ostavku za vreme posete Saudijskoj Arabiji, što je iznenadjujući potez koji uvodi Liban u nesigurnost u vreme pojačanih regionalnih tenzija. U obraćanju prenošenom preko televizije u Rijadu, Hariri je osudio… »
Premijer Libana podneo ostavku, strahuje za život

Premijer Libana podneo ostavku, strahuje za život

Slobodna Evropa 04.11.2017
Libanski premijer Sad al-Hariri dao je ostavku na tu funkciju, rekavši u televizijskom intervjuu da strahuje za svoj život, istovremeno žestoko krikujući Iran, prenosi BBC. Njegov otac, nekadašnji premijer Rafik al-Hariri ubijen je 2005. godine… »

Vesti dana »