Povezane vesti

Ostali smo bez još jedne filmske dive! (foto, video)

Ostali smo bez još jedne filmske dive! (foto, video)

BK TV 08.11.2017
Nemačka glumica Karin Dor, preminula je u staračkom domu u Minhenu, u 79. godini. Glumica je rođena u Visbadenu u Nemačkoj, a svetsku slavu je stekla u filmu "Samo dvaput se živi" iz serijala o agentu 007, Džejmsu Bondu. Ona je u tom filmu glumila Helgu… »
160 Kilograma! Džek Nikolson neprepoznatljiv na utakmici Lejkersa (foto)

160 Kilograma! Džek Nikolson neprepoznatljiv na utakmici Lejkersa (foto)

Telegraf 08.11.2017
Glumac ne može da odoli brzoj hrani, uprkos kilaži koja se i te kako promenila. Slavni holivudski glumac Džek Nikolson sa sinom Rejom pojavio se na košarkaškoj utakmici u Los Anđelesu, u izdanju kojim je prilično zapanjio sve koji su uspeli da ga… »
Telohranitelj optužio Maraju Keri za seksualno zlostavljanje, i tvrdi da ga je zvala nacistom i skinhedom

Telohranitelj optužio Maraju Keri za seksualno zlostavljanje, i tvrdi da ga je zvala nacistom i skinhedom

Telegraf 08.11.2017
Majkl Anjelo tvrdi da ga je Maraja Keri vređala na rasnoj osnovi i seksualno uznemiravala. Niz holivudskih priča o seksualnom zlostavljanju nastavio se slučajem Majkla Anjela, bivšeg telohranitelja Maraje Keri, koji tvrdi da ga je ona seksulano… »
Preminula jedna od najlepših Bondovih devojaka (foto) (video)

Preminula jedna od najlepših Bondovih devojaka (foto) (video)

Telegraf 08.11.2017
Karin Dor je umrla u staračkom domu u blizini Minhena. Nemačka glumica Karin Dor koja je najpoznatija po ulozi u filmu "You Only Live Twice", u kojem je igrala sa Šonom Konerijem, preminula je u 80. godini. Glavni zavodnik serije "Tračara" osumnjičen za… »
Glavni zavodnik serije "Tračara" osumnjičen za silovanje: "Ležao je na meni i gurao prste tamo dole, držao me i silovao"

Glavni zavodnik serije "Tračara" osumnjičen za silovanje: "Ležao je na meni i gurao prste tamo dole, držao me i silovao"

Telegraf 08.11.2017
Kohen je izjavila da joj se gadi što ljudi poput Eda dobijaju javno priznanje i poštovanje. Ed Vestvik još je jedno ime koje se našlo na popisu holivudskih zlostavljača. Mladi glumac, koji se proslavio ulogom zločestog zavodnika u seriji "Tračara"… »

Vesti dana »