Povezane vesti
Ostali smo bez još jedne filmske dive! (foto, video)
BK TV 08.11.2017
Nemačka glumica Karin Dor, preminula je u staračkom domu u Minhenu, u 79. godini. Glumica je rođena u Visbadenu u Nemačkoj, a svetsku slavu je stekla u filmu "Samo dvaput se živi" iz serijala o agentu 007, Džejmsu Bondu. Ona je u tom filmu glumila Helgu… »
160 Kilograma! Džek Nikolson neprepoznatljiv na utakmici Lejkersa (foto)
Telegraf 08.11.2017
Glumac ne može da odoli brzoj hrani, uprkos kilaži koja se i te kako promenila. Slavni holivudski glumac Džek Nikolson sa sinom Rejom pojavio se na košarkaškoj utakmici u Los Anđelesu, u izdanju kojim je prilično zapanjio sve koji su uspeli da ga… »
Telohranitelj optužio Maraju Keri za seksualno zlostavljanje, i tvrdi da ga je zvala nacistom i skinhedom
Telegraf 08.11.2017
Majkl Anjelo tvrdi da ga je Maraja Keri vređala na rasnoj osnovi i seksualno uznemiravala. Niz holivudskih priča o seksualnom zlostavljanju nastavio se slučajem Majkla Anjela, bivšeg telohranitelja Maraje Keri, koji tvrdi da ga je ona seksulano… »
Preminula jedna od najlepših Bondovih devojaka (foto) (video)
Telegraf 08.11.2017
Karin Dor je umrla u staračkom domu u blizini Minhena. Nemačka glumica Karin Dor koja je najpoznatija po ulozi u filmu "You Only Live Twice", u kojem je igrala sa Šonom Konerijem, preminula je u 80. godini. Glavni zavodnik serije "Tračara" osumnjičen za… »
Glavni zavodnik serije "Tračara" osumnjičen za silovanje: "Ležao je na meni i gurao prste tamo dole, držao me i silovao"
Telegraf 08.11.2017
Kohen je izjavila da joj se gadi što ljudi poput Eda dobijaju javno priznanje i poštovanje. Ed Vestvik još je jedno ime koje se našlo na popisu holivudskih zlostavljača. Mladi glumac, koji se proslavio ulogom zločestog zavodnika u seriji "Tračara"… »
Vesti dana »

Marinika Tepić je više puta dokazana lažljivica Mesarović: Lično sam svedočila užasu koji su sprovodili njihovi plaćenici blokaderi Srbija će pobediti
Dnevnik pre 2 satajoš 28 povezanih

U Valjevu počeo protest, najavljena okupljanja u još nekim gradovima
RTV pre 23 minutajoš 21 povezana

Tramp podržava putinov plan?! Na potezu je Zelenski, sve može biti ekspresno rešeno!
Kurir pre 1 satjoš 101 povezana

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 24 povezane