Pogledajte kako Sandra Rešić izgleda posle UDESA! (foto)

Jedva izvukla živu glavu: Ninova ćerka imala udes, automobil potpuno uništen!

Kurir utorak, 14. novembar 2017.
Sandra Rešić sinoć je mogla da izgubi život, usled divljanja nepoznatog muškarca koji se na nju zaleteo velikom brzinom! Kako saznajemo, Sandra je, da bi izbegla udarac svesno okrenula volan i udarila u bankinu, nakon čega je hitno prevezena u bolnicu gde joj je ukazana pomoć. Na svu sreću Sandra... »

Pogledajte kako Sandra Rešić izgleda posle UDESA! (foto)

Svet utorak, 14. novembar 2017.
Sandra Rešić je sinoć doživela saobraćajnu nesreću kada se na nju nepoznati muškarac zaleteo velikom brzinom! Sandra je svesno okrenula volan i udarila u bankinu, ne bi li izbegla sudar, a zatim je prevezena u bolnicu gde joj je ukazana pomoć. Njoj je ugruvano rame, a narednih nekoliko dana... »

STRAŠNO! Ninova ćerka Sandra Rešić imala noćas JEZIV UDES, auto POTPUNO UNIŠTEN!

Svet utorak, 14. novembar 2017.
Sandra Rešić sinoć je mogla da izgubi život, usled divljanja nepoznatog muškarca koji se na nju zaleteo velikom brzinom! Sandra je, da bi izbegla udarac svesno okrenula volan i udarila u bankinu, nakon čega je hitno prevezena u bolnicu gde joj je ukazana pomoć. Na svu sreću Sandra je izvukla živu... »

(Foto) ninova ćerka za dlaku izbegla smrt: Udarila sam u bankinu da ne bih nekog ubila! Ovo su fotke smrskanog automobila

Kurir utorak, 14. novembar 2017.
Pevačica Sandra Rešić sinoć je umalo poginula kada se na auto-putu automobilom zakucala bankinu. Naime, kako nam je objasnila, mlada pevačica je kako bi izbegla udarac u drugi automobil svesno okrenula volan na drugu stranu i udarila u bankinu. "Išla sam na snimanje emisije u Požarevac, vozila sam... »

Jedva izvukla živu glavu: Ninova ćerka imala udes, automobil potpuno uništen!

Press utorak, 14. novembar 2017.
Sandra je tokom noći imala udes kada je, kako bi izbegla da čovek udari u njen automobil, ona udarila u bankinu
Sandra Rešić sinoć je mogla da izgubi život, usled divljanja nepoznatog muškarca koji se na nju zaleteo velikom brzinom! Kako saznajemo, Sandra je, da bi izbegla udarac svesno okrenula volan i udarila u bankinu, nakon čega je... »

Ninova ćerka imala udes, automobil potpuno uništen!

Vesti online utorak, 14. novembar 2017.
Sandra Rešić sinoć je mogla da izgubi život, usled divljanja nepoznatog muškarca koji se na nju zaleteo velikom brzinom!
Kako saznajemo, Sandra je, da bi izbegla udarac svesno okrenula volan i udarila u bankinu, nakon čega je hitno prevezena u bolnicu gde joj je ukazana pomoć. Na svu sreću Sandra je izvukla živu glavu, ima ugruvano rame, a narednih... »
©2018 Netmark d.o.o.