Program za tehnološke preduzetnike – “mts startap ubrzanje“

Program za tehnološke preduzetnike – “mts startap ubrzanje“

PC Press utorak, 14. novembar 2017.
Telekom Srbija zajedno sa partnerskim organizacijama želi da podstakne razvoj tehnološkog preduzetništva i IT zajednice u Srbiji, te je i ove godine udružila snage sa udruženjem SEE ICT kako bi startapovima pružili podršku u ranoj, najosetljivijoj fazi razvoja njihove poslovne ideje. Novim... »

Za domaće startape do 20.000 evra podrške

Mondo utorak, 14. novembar 2017.
Kroz program „mts startap ubrzanje“ do tri startap tima obezbediće novčanu i drugu podršku najvećih domaćih kompanija i preduzetnika, kako bi otpočele uspešno poslovanje na domaćem ili globalnom tržištu.
U okviru ovogodišnje Startap Akademije novim tehnološkim preduzetnicima i startapima obezbeđena je podrška za razvoj njihove inovativne ideje u okviru programa „ mts startap ubrzanje“, kojim je predviđen podsticaj u iznosu od... »

Deset timova konkuriše za podršku u okviru programa „mts startap ubrzanje“

Biznis i finansije utorak, 14. novembar 2017.
Novim tehnološkim preduzetnicima obezbeđena je podrška za razvoj njihove inovativne ideje u okviru programa „mts startap ubrzanje“, kojim je predviđen podsticaj u iznosu od 20.000€. Telekom Srbija i udruženje SEE ICT i ove godine udružuju snage kako bi startapovima pružili podršku u ranoj,... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.