Povezane vesti
Željko Joksimović otkrio gde peva u novogodišnjoj noći!
Svet plus 15.11.2017
Čuveni pevač i kantautor Željko Joksimović otkrio je svim svojim obožavaocima gde će nastupati za doček Nove godine, a osim toga priznao da se veoma raduje i obećava sjajan provod. Kantautor Željko Joksimović nastupiće ispred hotela Bistrica na Jahorini… »
Željko Joksimović za doček Nove godine na Jahorini
Večernje novosti 15.11.2017
Želja mi je da se zajedno provedemo i dočekamo 2018. godinu, a ja mogu da obećam sjajan provod - poručuje Željko. U hotelu Bistrica, ozvaničena saradnja između Olimpijskog centra „Jahorina“ i Željka Joksimovića, koji će sve goste u novogodišnjoj noći… »
Vesti dana »

Uhapšene dve osobe osumnjičene da su kamenicama razbile staklo na prostorijama SNS u Cvijićevoj ulici
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

"Neophodna koordinacija svih službi bezbednosti": Direktor policije o sednici Saveta za nacionalnu bezbednost: Ovo je bila jedna od glavnih tema
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Nekoliko stotina građana na protestu u Čačku podržalo studentkinju Nikolinu Sinđelić
Danas pre 13 minutajoš 3 povezane

Tramp ne znajući da je mikrofon uključen: Putin želi dogovor zbog mene koliko god to ludo zvučalo
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

VJT u Beogradu nastavlja procesuiranje svih osumnjičenih za nasilje nad policijom
Danas pre 1 satjoš 1 povezana