Povezane vesti
STRAŠNA SVAĐA SLOBE I KIJE: Ti si jedan OBIČNI KRPELJ, voleo si me DOK SI IMAO KORISTI! (video)
Svet & Skandal 23.11.2017
Kristina Kija Kockar nedavno je ušla u rijaliti koji obara sve rekorde gledanosti, Zadrugu. Ona se u ovom šou programu suočila sa svojim, još uvek zakonitim, suprugom Slobom Radanovićem i njegovom devojkom Lunom Đogani. Od tog trenutka nastao je pravi… »
Gagi ključa od besa jer mu maca vređa ćerku: Imam samo osam razreda, ali za nju sam doktor nauka!
Kurir 23.11.2017
Denser Gagi Đogani ne propušta dešavanja u rijalitiju Zadruga, što je sasvim razumljivo budući da je i njegova naslednica Luna Đogani stanarka Bele kuće. Gagiju nije nimalo lako dok prati šta se sve dešava njegovoj ćerki, a osim što je, kako je nedavno… »
Vesti dana »

Završen protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Okupljeni tražili puštanje na slobodu uhapšenih, uhapšen poslanik PSG, blokada najavljena i za sutra (foto, video)
Blic pre 15 minutajoš 41 povezana

Dačić o studentkinji Nikolini: Nije bilo vezivanja, vređanja, niti bilo kakvog maltretiranja
Danas pre 50 minutajoš 28 povezanih

(BLOG) Održan protest podrške Nikolini Sinđelić u Beogradu: Na blokadi suda u Novom Sadu privedene dve osobe
N1 Info pre 15 minutajoš 42 povezane

Orban o neuspehu izolacije Rusije i Trampove izjave o teritorijalnim promenama u Ukrajini
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 231 povezana

Rektorski kolegijum Univerziteta u Beogradu traži temeljnu istragu policijske brutalnosti 15. avgusta
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 20 povezanih