Povezane vesti
Na kolena pred Bogdanom! Hitac za pobedu, u srce šampionu (video)
Mozzart sport 28.11.2017
Srpski as prvo rešio akciju protiv Drejmonda Grina uz zvuk sirene, a onda ubacio i dva slobodna bacanja za potvrdu trijumfa. Neka svako zna, pa i aktuelni NBA šampion, da je Bogdan Bogdanović hladnokrvni košarkaški snajperista! Nema tog protivnika… »
Bogdanović: Grin me je čuvao? Nije me zanimalo...
Mondo 28.11.2017
"Bio sam fokusiran samo kako da postignem koš najlakše što mogu, a ne da li je Grin ispred mene. Nisam pratio njega", rekao je Bogdanović, Nisu mnogo čekali navijači Sakramento Kingsa da Bogdan Bogdanović zablista u ljubičastom dresu. Najsvetliji… »
Ne sanjate, Bogdan nokautirao šampiona!
Sportske.net 28.11.2017
Srbin dobio meč u poslednjih desetak sekundi u Ouklendu, Sakramento okrenuo protiv šampiona, režiju potpisao Bogdanović! Podvig u Ouklendu. Kako drugačije nazvati pobedu Sakramenta nad Golden Stejtom? Režiju je potpisao Bogdan Bogdanović. Srbin je… »
Pozdrav iz zemlje košarke: Bogdanović presudio NBA šampionu! /video/
Sportal blic 28.11.2017
Sakramento Kingsi imaju novog heroja. Drugačije i ne biva ako uzmete loptu kada je važno, krenete na NBA šampiona, ne ustuknete pred činjenicom da vas čuva najbolji odbrambeni igrač lige, nego uradite ono za šta ste stvoreni da radite: da vodite… »
Vesti dana »
"Želim da zapad prizna: Poraz!" Otkriven Putinov cilj pred razgovor s Trampom koji čeka ceo svet: Ako predsednik SAD ne ispuni ovo, rat može da traje decenijama
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp šokirao još jednom odlukom: Obustavljena obrada zahteva za pasoše za transrodne osobe: Oglasio se Stejt department
Blic pre 5 satijoš 1 povezana