NIS predstavio dostignuća programa "Zajednici zajedno"

NIS predstavio dostignuća programa "Zajednici zajedno"

Dnevnik utorak, 28. novembar 2017.
NOVI SAD: Naftna industrija Srbije (NIS) održala je danas svečanost u Novom Sadu povodom izabranih projekata na konkursu "Zajednici zajedno", kojim ta kompanija sa više od 110 miliona dinara podržava razvoj lokalnih zajednica.
Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević istakao je da projekat „Zajednici zajedno” pomaže lokalne samouprave, posebno vodeći računa o najvažnijim pitanjama u svakoj. „NIS je od 2009. godine do danas u AP Vojvodini podržao... »

Izabrani projekti na konkursu ''Zajednici zajedno'' - za bolji život u 11 gradova (foto)

Telegraf utorak, 28. novembar 2017.
Pravo na učešće imale su sve organizacije civilnog društva, javne ustanove, neprofitne organizacije iz Novog Sada, Beograda, Čačka, Niša, Pančeva, Zrenjanina, Kikinde, Kanjiže, Srbobrana, Žitišta i Novog Bečeja
Kompanija ''NIS'' podržala je ove godine 42 projekta u okviru konkursa ''Zajednici zajedno'' koji će, kako navode, doprineti unapređenju života u 11 gradova i opština u kojima ''NIS'' posluje. Pravo na učešće imale su sve... »

Podrška NIS-a lokalnim zajednicama 110 miliona dinara

RTV utorak, 28. novembar 2017.
RTV: Podrška NIS-a lokalnim zajednicama 110 miliona dinara
NOVI SAD - Naftna industrija Srbije (NIS) održala je danas svečanost u Novom Sadu povodom izabranih projekata na konkursu "Zajednici zajedno", kojim ta kompanija sa više od 110 miliona dinara podržava razvoj lokalnih zajednica.
Pravo na učešće imale su sve organizacije civilnog društva, javne ustanove i neprofitne organizacije iz 11 gradova i opština u kojima NIS posluje, a to su Beograd, Novi Sad, Čačak, Niš, Pančevo, Zrenjanin, Kikinda, Kanjiža,... »

Zajednici zajedno

Večernje novosti utorak, 28. novembar 2017.
„Naftna industrija Srbije“ po deveti put pomaže opštine i gradove. Podrška vredna 110,5 miliona dinara, za 42 projekta iz 11 opština i gradova u kojima posluje NIS
PROJEKAT podrške lokalnim zajednicama - „Zajednici zajedno“, za ovu godinu, koji Naftna industrija Srbije organizuje već devet godina, u utorak je na svečanosti u poslovnoj zgradi NIS u Novom Sadu priveden kraju. NIS je ove... »
©2019 Netmark d.o.o.