Povezane vesti

Sprema se pakao! Gagi Đogani o ulasku u Zadrugu: Otkrio kakav plan ima

Sprema se pakao! Gagi Đogani o ulasku u Zadrugu: Otkrio kakav plan ima

Press 01.12.2017
U rijalitiju "Zadruga" sprema se veliki haos! Spekulisalo se da će se učesnicima pridružiti Lunini roditelji, Gagi Đogani i Anabela Atijas. To bi moglo da izazove svašta, a evo šta Gagi kaže o ulasku. Naime, on kaže da navodno ništa ne zna o… »
”DOK SAM JA PLAKALA, TI SI … ” Luna pobesnela na Slobu nakon što je otkriveno da ima TAJNI PLAN sa Kijom!

”DOK SAM JA PLAKALA, TI SI … ” Luna pobesnela na Slobu nakon što je otkriveno da ima TAJNI PLAN sa Kijom!

Svet & Skandal 01.12.2017
Posle svađe, došlo je do seksa, a nakon seksa, čini se da je opet red za malo svađe. Makar to tako funkcioniše na relaciji Luna Đogani i Sloba Radanović. Za sve je kriv Mekgregor. Upravo u toj šifri se krio plan koji su Kija i Sloba navodno… »
Pušten snimak razgovora Kije i Slobe o "šifri Mekgregor", Luna pobesnela, pa pokušala da se izvuče na ironiju! (video)

Pušten snimak razgovora Kije i Slobe o "šifri Mekgregor", Luna pobesnela, pa pokušala da se izvuče na ironiju! (video)

Press 01.12.2017
Kija i Sloba nedavno su pričali o "šifri Mekgregor", za koju Anabela kaže da je tajna šifra koja opisuje ono što su se njih dvoje navodno dogovorili pre rijalitija. Kada produkcija odluči da ukućanima pusti snimke na kojima ih rijaliti drugari… »
Kija nije mogla ni da nasluti: Sloba i Luna otkrili koliko traje njihova tajna veza!

Kija nije mogla ni da nasluti: Sloba i Luna otkrili koliko traje njihova tajna veza!

Press 01.12.2017
Sloba Radanović i Luna Đogani danas su se zajedno sa Sanjom Stanković i Borom Santanom pričali su o svojoj vezi. Blogerka je rekla kako je u svoju odluku da uđe u rijaliti program "Zadruga" bila sigurna tek onda kada je čula da će pevač ući… »

Vesti dana »