Povezane vesti

Arno na FPN: Moja dela me određuju kao čoveka

Arno na FPN: Moja dela me određuju kao čoveka

Vesti online 05.12.2017
Ono što me određuje kao čoveka, to nije ono što sam mislio kao 23-godišnji student, već me određuju moja dela na Kosovu i Metohiji, moja humanitarna aktivnost koja će ostati iza mene. Ovom rečenicom humanitarac Arno Gujon odgovorio je na prozivke… »
Arno Gujon za "Novosti": Medijska hajka me dovodi u opasnost

Arno Gujon za "Novosti": Medijska hajka me dovodi u opasnost

Večernje novosti 05.12.2017
Predsednik humanitarne organizacije “Solidarnost za Kosovo” doživljava nove neprijatnosti. MEDIJSKA hajka protiv mene, koja je započeta mojim gostovanjem na televiziji N1, nastavlja se pretećim porukama Albanaca koje prenose albanski mediji na… »
Humanitarac Arno Gujon posle gostovanja na TV n1: Dobijam pretnje i od Albanaca i ekstremista u Srbiji, nisam očekivao da…

Humanitarac Arno Gujon posle gostovanja na TV n1: Dobijam pretnje i od Albanaca i ekstremista u Srbiji, nisam očekivao da…

Kurir 05.12.2017
BEOGRAD, 5. decembra (Tanjug) - Direktor humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo" Arno Gujon izjavio je danas da ono što ga određuje kao čoveka nije ono što je mislio kao student u Francuskoj, već da ga određuju njegova dela, humanitarni rad… »
Gujon: Hajka na mene se nastavlja, osećam se loše

Gujon: Hajka na mene se nastavlja, osećam se loše

RTS 05.12.2017
Direktor humanitarne organizacije "Solidarnost za Kosovo" Arno Gujon kaže da se medijska hajka protiv njega nastavlja, da sada albanski mediji na KiM objavljuju neistine, te da se zbog toga oseća ugroženo. "Medijska hajka, koja je počela u petak nakon… »

Vesti dana »