Vozač preživeo stravičan udes u Nišu!

Vozač preživeo stravičan udes u Nišu!

OK radio pre 3 dana
U saobraćajnoj nezgodi koja se u Nišu dogodila u sredu oko 21.30 kod Novog groblja, povređen je četrdesetpetogodišnji I. V. kada je njegov auto marke “sab” sleteo sa kolovoza, udario u ogradu, prevrnuo se na bok, a zatim “leteo” još pedesetak metara.
Automobil je tom prilikom potpuno uništen, a vozač iz Čapljinca kod Doljejvca samo pukom srećom ostao je živ. Vozeći od Niša ka Doljevcu automobil je, najverovatnije zbog klizavog kolovoza, izleteo iz krivine i tada je, prema... »

ZA DLAKU IZBEGAO SMRT: Udario u ogradu, prevrnuo se na bok pa se okretao još 50 metara

Niške vesti pre 3 dana
Automobil je tom prilikom potpuno uništen, a vozač iz Čapljinca kod Doljejvca samo pukom srećom ostao je živ. Vozeći od Niša ka Doljevcu automobil je, najverovatnije zbog klizavog kolovoz, izleteo iz krivine i tada je, prema rečima očevidaca, krenula prava vratolomija kao iz filmova. “Auto je... »

Za dlaku izbegao smrt: Kolima udario u ogradu pa se okretao još 50 metara (foto)

Večernje novosti pre 4 dana
U spektakuarnoj nezgodi u Nišu povređen je četrdesetpetogodišnji I.V. kada je njegov auto marke “sab” sleteo sa kolovoza
NIŠ - U saobraćajnoj nezgodi koja se u Nišu dogodila u sredu oko 21:30 kod Novog groblja, povređen je četrdesetpetogodišnji I.V. kada je njegov auto marke “sab” sleteo sa kolovoza, udario u ogradu, prevrnuo se na bok, a zatim... »
©2017 Netmark d.o.o.