Štrajk upozorenja 11.decembra u Fijatu

Štrajk upozorenja 11.decembra u Fijatu

RTV četvrtak, 7. decembar 2017.
RTV: Štrajk upozorenja 11.decembra u Fijatu
KRAGUJEVAC - Ujedinjeni granski sindikat (UGS) Nezavisnost kompanije Fijat Krajsler automobili (FCA) najavio je da će 11. decembra, organizovati jednočasovni štrajk upozorenja.
Predsednik UGS u FCA Zoran Stanić izjavio je da tom prilikom neće biti nikakvog okupljanja već da će radnici štrajkovati na svojim radnim mestima, od 13.30 do 14.30 sati, "zbog sve težeg položaja". Na taj način želimo da... »

Štrajk upozorenja u Fijatu 11. decembra

Danas četvrtak, 7. decembar 2017.
Ujedinjeni granski sindikat (UGS) Nezavisnost kompanije Fijat Krajsler automobili (FCA) najavio je da će 11. decembra, organizovati jednočasovni štrajk upozorenja. Predsednik UGS u FCA Zoran Stanić izjavio je FoNetu da tom prilikom neće biti nikakvog okupljanja već da će radnici štrajkovati na... »

FCA Nezavisnost: Štrajk upozorenja, nije ispunjeno

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: FCA Nezavisnost: Štrajk upozorenja, nije ispunjeno
Beograd -- Sindikat "Nezavinost" u kragujevačkoj fabrici Fijat Krajsler automobili (FCA) organizovaće u ponedeljak, 11. decembra jednosatni štrajk upozorenja.
Kako navode iz tog sindikata, štrajkom upozorenja žele da podsete rukovodstvo fabrike da nije ispunjeno ono što je dogovoreno posle letošnje obustave rada, rekao je agenciji Beta predsednik tog sindikata Zoran Stanić. "Štrajk... »

Štrajk radnika "Fijata" u ponedeljak

Radio 021 četvrtak, 7. decembar 2017.
Sindikat "Nezavisnost" u kragujevačkoj fabrici "Fijat" organizovaće u ponedeljak, 11. decembra jednosatni štrajk upozorenja kako bi podsetio rukovodstvo fabrike da nije ispunjeno ono što je dogovoreno posle letošnje obustave rada, rekao je predsednik tog sindikata Zoran Stanić.
"Štrajk upozorenja biće organizovan na radnim mestima, od 13:30 do 14:30 časova, kako bi poslovodstvu, ali i Vladi Srbije kao suvlasniku fabrike, skrenuli pažnju da je naš požaj sve teži i da nema rezultata sporazuma potpisanog... »

Sindikat Nezavisnost fabrike FCA u ponedeljak organizuje jednostani štrajk upozorenja

Beta četvrtak, 7. decembar 2017.
Sindikat "Nezavinost" u kragujevačkoj fabrici Fijat Krajsler automobili (FCA) organizovaće u ponedeljak, 11. decembra jednosatni štrajk upozorena kako bi podsetio rukovodstvo fabrike da nije ispunjeno ono što je dogovoreno posle letošnje obustave rada, rekao je agenciji Beta predsednik tog... »

Sindikat Nezavisnost u Fijatu organizuje štrajk upozorenja

Novi magazin četvrtak, 7. decembar 2017.
Sindikat "Nezavinost" u kragujevačkoj fabrici Fijat Krajsler automobili (FCA) organizovaće u ponedeljak, 11. decembra jednosatni štrajk upozorena kako bi podsetio rukovodstvo fabrike da nije ispunjeno ono što je dogovoreno posle letošnje obustave rada, rekao je agenciji Beta predsednik tog sindikata Zoran Stanić.
"Štrajk upozorenja biće organizovan na radnim mestima, od 13.30 do 14.30, kako bi poslovodstvu, ali i Vladi Srbije kao suvlasniku fabrike, skrenuli pažnju da je naš požaj sve teži i da nema rezultata sporazuma potpisanog posle... »

U ponedeljak štrajk upozorenja u Fijatu

Danas četvrtak, 7. decembar 2017.
- Nezadovoljni radnici u kompaniji Fijat Krajsler automobili Srbija odlučili su, kao što je naš list već i najavio, da početkom naredne sedmice organizuju jednosatni štrajk upozorenja. - Na osnovu zahteva velikog broja zaposlenih, članova naše sindikalne organizacije, a zbog sve težeg položaja... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.