Najavljen štrajk upozorenja u Fijatu

Najavljen štrajk upozorenja u Fijatu

RT Kragujevac četvrtak, 7. decembar 2017.
Sindikat „Nezavisnost“ u kompaniji „Fijat Krajsler automobili Srbija“ organizovaće u ponedeljak, 11. decembra, jednosatni štrajk upozorenja. Štrajk će biti održan u proizvodnim pogonima, bez centralnog okupljanja radnika. U ovom sindikatu kažu da postoji više razloga za organizovanje štrajka, a... »

U ponedeljak štrajk upozorenja u FIAT-u

Ritam grada Kg četvrtak, 7. decembar 2017.
Sindikat “Nezavinost” u kragujevačkoj fabrici Fijat Krajsler automobili (FCA) organizovaće u ponedeljak, 11. decembra, jednosatni štrajk upozorena kako bi podsetio rukovodstvo fabrike da nije ispunjeno ono što je dogovoreno posle letošnje obustave rada, rekao je agenciji Beta predsednik tog... »

Sindikat Nezavisnost: Štrajk upozorenja u “Fiat-u”

InfoKG četvrtak, 7. decembar 2017.
Sindikat “Nezavisnost” u kompaniji “FCA Srbija” organizovaće u ponedeljak, 11. decembra, jednosatni štrajk upozorenja kako bi podsetio rukovodstvo fabrike da nije ispunjeno ono što je dogovoreno posle letošnje obustave rada. “Štrajk upozorenja biće organizovan na osnovu zahteva velikog broja... »

Radnici "Fijata" stupaju u štrajk upozorenja

Telegraf četvrtak, 7. decembar 2017.
Nije ispunjeno ono što je dogovoreno
Sindikat "Nezavisnost" u kragujevačkoj fabrici "Fijat" organizovaće u ponedeljak, 11. decembra jednosatni štrajk upozorenja kako bi podsetio rukovodstvo fabrike da nije ispunjeno ono što je dogovoreno posle letošnje obustave rada, rekao je predsednik tog sindikata... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.