Ovo su najdosadniji filmovi svih vremena

Ovo su najdosadniji filmovi svih vremena

Vesti online četvrtak, 7. decembar 2017.
Kritičari su izabrali 20 najdosadnijih filmova svih vremena, a ubedljivi pobednik je erotski triler “50 nijansi - Siva”, prenosi magazina NME.
Južnokorejska kompanija Samsung snimila je nesvakidašnju reklamu za svoju novu veš mašinu - celovečernji film koji u jednom kadru prikazuje ceo ciklus pranja veša, u trajanju od 66 minuta, i to uz muziku oskarovca Majkla Najmana.... »

50 nijansi – siva najdosadniji film ikada

Tračara četvrtak, 7. decembar 2017.
Kritičari su izabrali 20 najdosadnijih filmova svih vremena, a ubedljivi pobednik je erotski triler 50 nijansi – Siva, prenosi magazina NME. Južnokorejska kompanija Samsung snimila je nesvakidašnju reklamu za svoju novu veš mašinu – celovečernji film koji u jednom kadru prikazuje ceo ciklus pranja... »

Ovo su najdosadniji filmovi svih vremena

Radio 021 četvrtak, 7. decembar 2017.
Kritičari su izabrali 20 najdosadnijih filmova svih vremena, a ubedljivi pobednik je erotski triler "50 nijansi – Siva", prenosi magazin NME.
Južnokorejska kompanija Samsung snimila je nesvakidašnju reklamu za svoju novu veš mašinu – film koji u jednom kadru prikazuje ceo ciklus pranja veša, u trajanju od 66 minuta, i to uz muziku oskarovca Majkla Najmana. To svakako... »
©2018 Netmark d.o.o.